​​​​​​​​​​​

Bredegaard Posten november 2021

I november-udgaven af Bredegaard Posten kan du blandt andet læse om årets høstfest, om Kandis-trommeslageren Frank Thøgersens musikalske foredrag på Bredegaard og om at Ulla er begyndt at arbejde i køkkenet og i spisestuen igen. 

Vent...

Herlig høstfest  
Fredag d. 5. november blev der afholdt høstfest i spisestuen for beboere og brugere. Der blev serveret rigtig efterårsmad, osso bucco og efter middagen var der musik, dans og hyggeligt samvær. To tredjedele af bandet Tak For Kaffe spillede velkendte hits og der var flere festdeltagere, der sang og spillede med. 

Der hygges ved et af bordene i spisestuenLars Kongsø, Stefan og Karsten med store smil på læben
Jacob, der bor på Bredegaard danser med sin kæresteNicholas, der bor på Bredegaard, synger for på et hit spillet af Tak for Kaffe


Ulla er tilbage i opvasken i køkkenet
Ulla, der bor i hus E, har ønsket at arbejde i opvasken i køkkenet og i rengøringen af spisestuen, som hun har gjort for år tilbage. Så nu er Ulla begyndt i køkkenet om onsdagen og i spisestuen om fredagen. Både køkkenteamet og Rahma er meget glade for den hjælp Ulla byder ind med - det er en stor hjælp for dem. Ulla er nemlig rigtig dygtig til at rydde op, vaske af og tørre af. Med Ullas hjælp er der også bedre mulighed for at få ordnet eventuelle hængepartier. For eksempel har Ulla rengjort bankospillet, så det er klar til brug næste gang, der skal være banko på Bredegaard. 

Ulla og Maja i opvasken i køkkenet.Ulla og Rahma gør bankospillet rent i spisestuen.


Frank Thøgersen fra Kandis på besøg
Bredegaards egen dygtige trommeslager Stefan har længe haft et stort ønske om at invitere trommeslager Frank Thøgersen fra Kandis til at komme og holde et musikalsk foredrag. Med midler fra Socialstyrelsens corona-pulje til udsatte grupper blev det d. 2. november muligt at byde Frank Thøgersen velkommen på Bredegaard. 

Frank havde blandt andet taget en masse trommestikker og spande med og Lars og Stefan havde sat tromme-sæt og andre slagtøjsinstrumenter op i spisestuen. Gennem halvanden time underholdt Frank om sit liv som trommeslager og beboerne og brugerne på Bredegaard deltog i en masse sjove musikalske lege.        

           Frank Thøgersen instruerer en begejstret Jesper Skov på bongotrommerEn meget glad Stefan og Frank Thøgersen med alt sit trommegrej

Frank sagde til slut til Stefan, at næste gang han kom til Kandis koncert kunne Stefan overtage trommerne på et nummer. Som den store Kandis-fan Stefan er, sagde han selvfølgelig øjeblikkeligt ja.  


Tommis vittigheder
Det er efterhånden blevet et fast indslag i Bredegaard Posten, at Tommi fortæller to vittigheder. Se nedenstående filmklip, hvor du kan lytte til Tommis vittigheder. 

​​​
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor