​​​​​​​​

Bredegaard Posten oktober 2022

​I Bredegaard Posten i oktober måned kan du blandt andet læse om Charlotte og Mette fra køkkenet, der har været til guldfest og om flere spændende nyheder fra Dansk Blindesamfund fx om de mange forskellige podcasts, de udgiver. 

Vent...

​Mette til medaljeoverrækkelse  

Mette og Charlotte fra køkkenet var d. 23. september til guldfest på Axelhus i København sammen med 40 andre ernæringsassistenter, der også skulle have medaljer. Til festen fik Mette overrakt den fine guldmedalje, som hun fik til sin svendeprøve sidste år. 

Mette med en flot buket blomster og sin guldmedaljeMettes flotte guldmedalje

Charlotte fortæller: ”Vi fik serveret de lækreste små anretninger med vin og vand og bagefter en lækker kageanretning med kaffe til. Det var en rigtig hyggelig dag, hvor vi fik hilst på flere af Mettes medstuderende, deres praktikansvarlige og lærerne fra skolen. Vores fagforbund, Kost og Ernæringsforbundet, var også repræsenteret.
Vi er alle meget stolte af Mette og er så glade for, at hun er vores kollega i vores gode køkken”.

Tilmeld dig Dansk Blindesamfunds aktivitetsnyhedsbrev 

Kender du aktivitetsnyhedsbrevet fra Dansk Blindesamfund? Medlemmer kan tilmelde sig nyhedsbrevet, som kommer enten på e-mail, sortskrift, punkt eller lyd. Hvis du tilmelder dig inden den 25. november er du med i konkurrencen om et biografgavekort på 300 kr. Anne eller Heidi kan hjælpe dig med at blive tilmeldt nyhedsbrevet. 

På hjemmesiden www.blind.dk/aktiv kan du se alle kommende arrangementer fra landsforeningen. 
Du kan høre om den næste uges aktiviteter ved at ringe til tlf. 70 20 85 85. Her kan du også høre det nyeste nyhedsbrev, så snart det er indtalt. 

Du kan også tilmelde dig sms-service, hvor du vil modtage en sms med korte nyheder og påmindelser om arrangementer på sms. Tilmeld dig ved at skrive dit navn og mobilnummer til aktivitet@blind.dk. Du kan altid framelde dig sms-tjenesten ved at skrive ”stop” til nummeret, du får sms’er fra.

Smukke efterårskranse

Dagtilbuddet har lavet smukke efterårskranse, som de har samlet i Bredegaards park. 

Smukke efterårsblade i brune, gule, grønne og røde farverJacob sætter blade på ståltrådSøren og Christina laver efterårskranse


Tommis vittigheder

​​

Podcasts fra Dansk Blindesamfund

Dansk Blindesamfund udgiver en lang række podcast - alle med afsæt i livet som synshandicappet. Lyt blandt andet til føljetonen ”Lyddagbogen”, hvor du kan følge Marie-Louise, der går på højskole, hvor hun blandt andet forbereder sig på optagelsesprøven på musikkonservatoriet. 

Læs mere via følgende link: https://www.blind.dk/podcast eller find podcasts fra Dansk Blindesamfund, der hvor du plejer at lytte til podcasts.  

Ikoner for Dansk Blindesamfunds podcasts

Lydteaterholdet på tur

Jesper Skov, Kristina og Yakup ved Esrum søUdsigt over Esrum sø


Lydteaterholdet har været på tur. Holdet tog en af liftbusserne og kørte til Esrum sø og drak den medbrag-te kaffe. Herefter gik holdet en tur gennem efterårsskoven og en tur ned til søen, hvor de lyttede til bølge-skvulp. 

Dejlige vafler


Der blev hygget lidt ekstra i samværs- og aktivitetstilbuddet i fredags. Vaffeljernet kom frem og der blev lavet dejlige lune vafler, som blev serveret med syltetøj på. 

Aktivitets- og samværstilbuddet bager vafler


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor