Bredegaards værksted søger arbejdsopgaver - del budskabet!

​Bredegaards værksted søger arbejdsopgaver indenfor fx montageopgaver og tælleopgaver, bore- og gevindskæringsopgaver. Læs mere her og del meget gerne budskabet i dit netværk. ​

Vent...Blindecenter Bredegaard er et socialpædagogisk tilbud beliggende i det naturskønne Fredensborg, hvor der bor og arbejder voksne, blinde med funktionsnedsættelser. På stedet er der flere værksteder, hvor borgerne arbejder – heriblandt tekstilværksted, monteringsværksted og metalværksted.

Vores primære produktion er blindestokke, men vi laver også opgaver for firmaer som Løgstrup, Monoqool, Højagergaard, Lemco, Orion Pharma & Beslagsmed Lars Gorski.

Vi mangler desværre arbejdsopgaver på værkstederne og søger derfor arbejde indenfor følgende områder:

• Lette montageopgaver
• Pakkeopgaver
• Tælleopgaver
• Bore- og gevindskæringsopgaver
• Mindre drejeopgaver (Både CNC & manuelle)
• Laserskæring og lasergravering i akryl, træ, pap, papir og glas (laserskæring i metal kommer måske)

Vi kan hente og bringe indenfor en overkommelig afstand.

Vi kommer meget gerne ud og ser på eventuelle arbejdsopgaver og tager derfra stilling til, om det er en opgave, vi kan udføre.

Vi fremstiller selv eventuelle synskompenserende værktøjer.

Vi har et ønske om arbejdsopgaver, hvor mængden gerne er stor, men at der ikke er for stramme deadlines. Opgaverne bliver kvalitetstjekket, inden de sendes ud af huset og prisen er yderst fornuftig.

Hvis noget af ovenstående lyder interessant for dig eller dit netværk, så kontakt os og vær med til at give os endnu mere indhold i hverdagen.

Kontakt:
Funktionsleder Charlotte Høver
Tlf.: 6177 5757


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor