De Spillende Muldvarper deltog i Low-Vision Song-Contest 2021

​Med sangen "Imara" deltog De Spillende Muldvarper i Low-Vision Song-Contest 2021, som i Danmark er arrangeret af Dansk Blindesamfund. Det digitale show blev live-streamet i spisestuen og mange beboere og brugere var mødt op for at heppe på Muldvarperne. Alle havde en festlig aften - og Muldvarperne fik en flot anden plads. Tak til alle der stemte!

Vent...

Folk hygger sig ved bordene i spisestuen.

Folk var indbudt til kl. 19 og der blev serveret chips, kolde drikke og senere kaffe og Othellokage, ligesom vi havde tændt op i vores popcornsmaskine. 

Jesper Lyng

Jesper Lyng nyder en coca og glæder sig til showet, der ligesom Melodi Grand Prixet
for seende, har Martin Brygmann som vært. Ida Marie Christensen er ved dette show Martins medvært. 

Festlig stemning i spisestuen

Stemningen var vældig festlig. Showet blev live-streamet på storskærm i spisestuen. Alle der havde lyst kunne se med via Zoom eller følge med på Dansk Blindesamfunds Facebook-side.  De Spillende Muldvarper er med live fra spisestuen på Bredegaard.

De Spillende Muldvarper er med live fra Spisestuen på Bredegaard og snakker med værterne. Sangen "Imara" blev indspillet på forhånd og sendt til Dansk Blindesamfund. 

Muldvarperne snakker med værterne.

Muldvarperne samles foran computeren for at snakke med værterne.

Jesper venter spændt på resultatet

Jesper venter spændt på resultatet foran storskærmen. Udover de to værter, er det forretningsudvalgsmedlem Jannie Hammershøi, som også sidder i Bredegaards bestyrelse, der er offentliggør, hvilken af de 8 deltagere, der har vundet. 

Sejren gik til Provinsprojektet, der fik 167 stemmer for sangen "Kom og Dans". De Spillende Muldvarper fik en flot anden plads med "Imara", der fik 146 stemmer. 

Sangen "Imara" er inspireret af Muldvarperne rejse til Grønland. Læs mere om projektet og hør sangen her (åbner i browser på ny fane).

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor