Fantastisk festival med plads til alle

​For sjette gang slog Blindecenter Bredegaard dørene op til musikfestival d. 31. august. En festival for mennesker med særlige behov og hvor der er plads til alle. Det blev en festlig dag med masser af dejlig musik og samvær. 

Vent...


De Spillende Muldvarper, Bredegaard eget brugerband, var de første på scenen i det lille telt. Her spillede de blandt den selvkomponerede af "Uh, hvor det blæser", som de stiller op med til Handicap Grand Prix i Løgstør d. 9. september.
De Spillende Muldvarper, Bredegaards eget brugerband, var de første på scenen i det lille telt. Her spillede de blandt den selvkomponerede ørehænger "Uh, hvor det blæser", som bandet stiller op med til Handicap Grand Prix i Løgstør d. 9. september.

Besøgsponyen Monamie fik hilst på en masse glade festivalgæster.
Besøgsponyen Monamie fik hilst på en masse glade festivalgæster.

Det store telt var fyldt op af musikglade festivalgæster, da Rocazino spillede.
Det store telt var fyldt op af musikglade festivalgæster, da Rocazino spillede.

På festivalpladsen kunne gæsterne besøge Bamseboden og Bazaren med tombola og varer fra Bredegaards værksteder. I Vandhullet kunne man købe kolde drikkevarer - herunder selvfølgelig øl og slushice. Spiseriet serverede bøfsandwich, muldvarpeskud, franske hotdogs og fritter. På den modsatte side kunne man købe popcorn og slik. Folk udefra havde boder med hjælpemidler og kunsthåndværk. Kaffekanden solgte kaffe i kander og i Kaffeboden kunne man købe kage og ekstra god kaffe.
På festivalpladsen kunne gæsterne besøge Bamseboden og Bazaren med tombola og varer fra Bredegaards værksteder. I Vandhullet kunne man købe kolde drikkevarer - herunder selvfølgelig øl og slushice. Spiseriet serverede bøfsandwich, muldvarpeskud, franske hotdogs og fritter. På den modsatte side kunne man købe popcorn og slik. Der var boder, hvor folk udefra præsenterede hjælpemidler og kunsthåndværk. Kaffekanden solgte kaffe i kander og i Kaffeboden kunne man købe kage og ekstra god kaffe.

Lars, der bor på Bredegaard, fik sig en stor og blød ny ven i Bamseboden.
Lars, der bor på Bredegaard, fik sig en stor og blød ny ven i Bamseboden.

Der var plads til at kunne slå sig løs på luftguitar og nyde den gode musik.
Der var plads til at slå sig løs på luftguitar og nyde den gode musik.

Selvom regnen kiggede forbi, var smilende store til Bredegaard Festival.
Selvom regnen kiggede forbi, var smilene store til Bredegaard Festival.

Udover Rocazino var årets artister De Spillende Muldvarper, staand-up ved Per Juul, Bech/Ringtved, Ekspressen og sin-a-long med Jørgensen og Kongsø.
Udover Rocazino var årets artister De Spillende Muldvarper, stand-up ved Per Juul, Bech/Ringtved, Ekspressen og sing-a-long med Jørgensen og Kongsø. Tak for en fantastisk festival - vi glæder os allerede til næste år! Vi ses!

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor