Forstander Frank Hedegaard om pårørendeuddannelsen på SL's landskonference

​Pårørendesamarbejde var på dagsordenen på SL's landskonference med Blindecenter Bredegaards forstander Frank Hedegaard som oplægsholder. 

Vent...

​​

Torsdag d. 3. marts var Blindecenter Bredegaards forstander Frank Hedegaard inviteret til SL's landskonference for at holde oplæg om Bredegaards pårørendeuddannelse. 

Alt pædagogisk og sundhedsfagligt personale har gennemført uddannelsen, som er tilrettelagt i samarbejde med Københavns Professionshøjskole. "Vi har lært meget af de opgaver, som medarbejderne har udarbejdet og vi er igang med at implementere noget af det, de fandt frem til" fortalte Frank til de mange tilhørere. "Eksempelvis har vi med succes haft pårørende med til supervision og vi arbejder på, at nogle pårørende kan have en mentor-rolle i forhold nye pårørende". 

Tilbagemeldingen på Franks oplæg var positiv. Over 75 % af tilhørerne fandt oplægget meget interessant og relevant og flere har efterfølgende kontaktet Frank med henblik på at komme ud og holde foredrag. "Pårørendesamarbejde er ikke kun relevant for socialpædagogiske arbejdspladser. Jeg ser et stort potentiale indenfor psykiatrien" afslutter Frank over en kop kaffe på forstanderkontoret på Bredegaard. 

Forstander Frank Hedegaard holder oplæg om pårørendeuddannelsen på SL's landskonference.

 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor