​​​

Fed musik til Bredegaards interne Melodi Grand Prix

Spisestuen svingede, da der blev holdt Melodi Grand Prix på Bredegaard onsdag d. 22. februar 2023. Med kolde øl og sodavand og friske popcorn til publikum, sang ni beboere deres bud på en vindersang, der får æren af at dyste med andre botilbud til Nordsjællandsk melodi grand prix i Kokkedal d. 18. marts. Bredegaard er værter, da Ingelise vandt sidste års grand prix. 

Vent...


Onsda​g d. 22. februar blev der holdt Melodi Grand Prix på Bredegaard, hvor ni beboere stillede op og sang, så det svingede. Socialpædagog Lars og pædagogstuderende Frederik akkompagnerede de optrædende som var Sabro, Tommi, Jesper L., Dennis H., Sabrina, Tania, Jesper S., Nicholas og Ulla.

Ingelise, som vandt sidste års nordsjællandske melodi grand prix, sang festen i gang med vindernummeret "Så længe jeg lever". 


Ruben på bongotrommeNicholas synger Midt om Natten 

Foto fra venstre: Ruben på bongotromme. Nicholas synger "Midt om natten". Smilende Sabrina.

Dennis bag mikrofonen med Lars på guitarTommi giver den gas med fagter og kropssprog under sin sangTania synger "Blafresangen".
Foto fra venstre: Dennis bag mikrofonen med Lars på guitar. Tommi giver den gas med fagter og kropssprog under sin sang. Tania synger "Blafresangen". 

Foto: Stemningsbillede af spisestuen, hvor melodi grand prix blev holdt.
Dommerpanelet bestod af Ninasofie, Margit og Maria​Dommerpanelet bestod af Ninasofie, ergoterapeut, Margit, fuldmægtig og Maria, specialkonsulent. 

​Da alle ni numre var sunget, gik dommerpanelet ud for at tælle point og finde de to, som går videre til Nordsjællandsk Melodi Grand Prix i Holmegårdshallen i Kokkedal, hvor artister fra forskellige botilbud i Nordsjælland dyster om at vinde.

Dommerne gjorde det klart, at alle ni deltagere har vundet ved i det hele taget at stille op og synge en sang. Alle klarede det super flot og det var SÅ tæt. Men to vindere skulle findes og det blev Nicholas med "Midt om Natten" og Tania med "Blafresangen", der skal repræsentere Bredegaard d. 18. marts. Tillykke og held og lykke. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor