Grønlandsprojektet på film

​Tilbage i maj 2017 besøgte De Spillende Muldvarper det grønlandske teater Tukak i Nordvestjylland. I september 2018 drog bl.a. Bredegaards egen Lars Kongsø på forberedelsestur til Grønland med det formål, at vi i 2019 kan rejse afsted med Muldvarperne for med egne sanser at opleve den grønlandske kultur, historie og natur. Bredegaards medieværksted har skildret projektet i en film, som du kan se her. 

Vent...

I maj 2017 tog Bredegaards brugerband, De Spillende Muldvarper, til Tukak Teatret i Nordvestjylland. Teatret er en del af Det Grønlandske Nationalteater og på turen lærte Muldvarperne om grønlandsk kultur, historie og traditioner. 

Hjemme igen på Bredegaard blev det tydeligt, at Muldvarperne slet ikke havde fået nok af Grønland, og der opstod hurtigt en drøm om at rejse den lange vej til Grønland for at opleve landet med egne sanser og dykke mere ned i historien, musikken, naturen osv.

Takket være fondsmidler fra Norplus blev det muligt for Lars Kongsø, Lise Wille fra Fredensborg Aftenskole og Erling fra Tukak Teatret at rejse til Grønland på forberedelsesur i september 2018. 

Vi håber, at 2019 bliver året, hvor 5-10 Muldvarper og 5-10 ledsagere kan rejse til Grønland og få en oplevelse for livet.

Rejsen indtil nu har Bredegaards medieværksted produceret en film om, som du kan se neden for.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor