Ugedag | Dato | Menu |
Lørdag | Første | Medisterpølse serveret med nye kartofler, stuvet spinat og sennep. Dessert: bærtærte med creme. |
Søndag | Anden | Culotte serveret med nye kartofler, kold sauce og ovngrønt. |
Mandag | Tredje | Pølser og kold kartoffelsalat. Ønsket af Aleksander, han har nemlig fødselsdag. |
Tirsdag | Fjerde | Buffet, blandt andet med chili sin carne. |
Onsdag | Femte | Røget makrel med stuvet kål og nye kartofler. |
Torsdag | Sjette | Blomkålssuppe med masser af persille, hvidløgs-brød og bacondrys. |
Fredag | Syvende | Dennis' mors ostegratinerede svinekotelet. Serveret med ris og masser af peberfrugt i strimler. |
Lørdag | Ottende | Bankekød med sommer grov mos af nye kartofler. Dessert: koldskål med kammerjunker og jordbær. Ønsket af Jesper L. |
Søndag | Niende | Kamsteg med kartofler, sauce og rødkål. |
Mandag | Tiende | Pølser med varm kartoffelsalat som Ruben kan lide den. |
Tirsdag | Elvte | Grønærtesuppe med masser af hvidløg og krydrede brødcroutons. Ønsket af Jesper L. |
Onsdag | Tolvte | SABROS FØDSELSDAGS ØNSKE MIDDAG. Rundstykker til morgen i huset. Lasagne og lagkage med jordbær til aften i hus A. |
Torsdag | Trettende | Stegt fisk serveret med flødekogte gulerødder og nye kartofler. |
Fredag | Fjortende | Sommerferie burger med grillet gris fra sommerfesten og dejlige deller, salat og dressing. |
Lørdag | Femtende | Frikadeller med kold karry kartoffelsalat. Ønsket af Tulle. Dessert: frugtgrød med fløde. |
søndag | seksende | Marinerede kyllingelår serveret med ris, grønt og sauce. |
| | DAGTILBUDDETS SOMMERFERIE. |
Mandag | Syttende | TIVOLI TUR.
Æggekage med kartofler og bacon. |
Tirsdag | Attende | Maskeret blomkål med rejer og dejlig dressing samt flutes. |
Onsdag | Nittende | Havehygge. Stegt polenta med strimler af oksekød og stegte svampe. |
Torsdag | Tyvende | Krebinetter med råstegte kartofler og ovnbagt grønt. Ønsket af Tulle. |
Fredag | enogtyvende | Herreaften. Gazpacho med krydret brød. |
Lørdag | Toogtyvende | Burger med hakkebøf, salat og dressing. Dessert. |
Søndag | Treogtyvende | Grønsagslasagne. |
Mandag | Fireogtyvende | Lynstegt okseinderlår med grønt evt. med polenta. |
Tirsdag | Femogtyvende | Varmrøget havørred serveret med kold sauce, nye kartofler og dampet blomkål og broccoli. |
Onsdag | Seksogtyvende | Tur til Helsingør. Grønsagslasagne. |
Torsdag | Syvogtyvende | Tøsedag. Rugbrødsbuffet: æg og rejer, fiskefilet, lun leverpostej, bacon og champignon, dampet laks. Ønsket af Tulle. |
Fredag | Otteogtyvende | Sommer buffet. |
Lørdag | Niogtyvende | Svensk pølseret. Dessert. |
Søndag | Tredivte | Medisterpølse, kartofler, sauce og grønt. |
Mandag | Enogtredivte | Københavnertur med kanalrundfart. Løg-svampe pate serveret med salat.
|