Menuen i juli

​Så er juli måneds menu tilgængelig her på siden. Dagtilbuddet holder sommerferielukket fra uge 29 og tre uger frem, og i de tre uger, er der traditionen tro arrangeret en masse sjove og spændende aktiviteter både i og udenfor Bredegaard. 

Menuplan juli 2017 - download den her


Juli måneds sommermenu på Bredegaard

UgedagDatoMenu
LørdagFørsteMedisterpølse serveret med nye kartofler, stuvet spinat og sennep. Dessert: bærtærte med creme.
SøndagAndenCulotte serveret med nye kartofler, kold sauce og ovngrønt.
MandagTredje

Pølser og kold kartoffelsalat.

Ønsket af Aleksander, han har nemlig fødselsdag.

TirsdagFjerdeBuffet, blandt andet med chili sin carne.
OnsdagFemteRøget makrel med stuvet kål og nye kartofler.
TorsdagSjetteBlomkålssuppe med masser af persille, hvidløgs-brød og bacondrys.
FredagSyvendeDennis' mors ostegratinerede svinekotelet. Serveret med ris og masser af peberfrugt i strimler.
LørdagOttendeBankekød med sommer grov mos af nye kartofler. Dessert: koldskål med kammerjunker og jordbær. Ønsket af Jesper L.
SøndagNiendeKamsteg med kartofler, sauce og rødkål.
MandagTiendePølser med varm kartoffelsalat som Ruben kan lide den.
TirsdagElvteGrønærtesuppe med masser af hvidløg og krydrede brødcroutons. Ønsket af Jesper L.
OnsdagTolvte

SABROS FØDSELSDAGS ØNSKE MIDDAG.

Rundstykker til morgen i huset. Lasagne og lagkage med jordbær til aften i hus A.

TorsdagTrettendeStegt fisk serveret med flødekogte gulerødder og nye kartofler.
FredagFjortendeSommerferie burger med grillet gris fra sommerfesten og dejlige deller, salat og dressing.
LørdagFemtende

Frikadeller med kold karry kartoffelsalat.

Ønsket af Tulle. Dessert: frugtgrød med fløde.

søndagseksendeMarinerede kyllingelår serveret med ris, grønt og sauce.
  DAGTILBUDDETS SOMMERFERIE.
MandagSyttende

TIVOLI TUR.

Æggekage med kartofler og bacon.

TirsdagAttendeMaskeret blomkål med rejer og dejlig dressing samt flutes.
OnsdagNittende

Havehygge.

Stegt polenta med strimler af oksekød og stegte svampe.

TorsdagTyvendeKrebinetter med råstegte kartofler og ovnbagt grønt. Ønsket af Tulle.
Fredagenogtyvende

Herreaften.

Gazpacho med krydret brød.

LørdagToogtyvende

Burger med hakkebøf, salat og dressing.

Dessert.

SøndagTreogtyvendeGrønsagslasagne.
MandagFireogtyvendeLynstegt okseinderlår med grønt evt. med polenta.
TirsdagFemogtyvendeVarmrøget havørred serveret med kold sauce, nye kartofler og dampet blomkål og broccoli.
OnsdagSeksogtyvende

Tur til Helsingør.

Grønsagslasagne.

TorsdagSyvogtyvende

Tøsedag.

Rugbrødsbuffet: æg og rejer, fiskefilet, lun leverpostej, bacon og champignon, dampet laks.

Ønsket af Tulle.

FredagOtteogtyvendeSommer buffet.
LørdagNiogtyvendeSvensk pølseret. Dessert.
SøndagTredivteMedisterpølse, kartofler, sauce og grønt.
MandagEnogtredivte

Københavnertur med kanalrundfart.

Løg-svampe pate serveret med salat.


Redaktør