​​​

Kagens dag på Bredegaard

​Onsdag d. 25. maj blev der for første gang holdt Kagens Dag på Bredegaard. Se stemningsbilleder fra arrangementet her. 

Vent...


Onsdag d. 25. maj blev der for første gang afholdt Kagens Dag på Bredegaard; en tradition, der er kommet for at blive. På Kagens Dag hylder vi kager og konkurrerer om hvem der kan bage den flotteste kage. 

På terrassen ved Spisestuen var der stillet et langbord op, hvor de mere end 20 flotte og fristende kager stod klar til at blive smagt og vurderet. Den første til at løbe med trofæet blev Lone fra hus F, som sammen med medarbejdere havde bagt den flotteste kage, som tilmed var dysfagi-venlig. 

Se stemningsbilleder fra Kagens dag. 

De flotte kager rettes an.  

De flotte kager rettes an. 

Beboere, brugere og personale samles om terrassen ved Spisestuen, hvor kagerne var linet op. Vi var heldigvis heldige vejret. ​​​Beboere, brugere og personale samles om terrassen ved Spisestuen, hvor kagerne var linet op. Vi var heldigvis heldige vejret.

Beboere, brugere og personale samles om terrassen ved Spisestuen, hvor kagerne var linet op.
Vi var heldigvis heldige vejret. 

​​​To af de flotte kager. En chokoladekage med chokolademousse og bær og Toffifee på toppen og en fondantkage med en flot rose, blade og hjerter på toppen. ​​​To af de flotte kager. En chokoladekage med chokolademousse og bær og Toffifee på toppen og en fondantkage med en flot rose, blade og hjerter på toppen.

​​To af de flotte kager. En chokoladekage med chokolademousse og bær og Toffifee på toppen
og en fondantkage med en flot rose, blade og hjerter på toppen. 

​​​Så blev der taget for sig af de mange kager. De var alle skåret ud i mundrette bidder, så man kunne smage så mange man ville.

​​Så blev der taget for sig af de mange kager. De var alle skåret ud i mundrette bidder,
så man kunne smage så mange man ville. 

​​​​Der blev gået til den med at smage kager. På billedet kan du se de mange kagefade, som efterhånden blev halv- eller heltomme.

​​​​Der blev gået til den med at smage kager. På billedet kan du se de mange kagefade,
som efterhånden blev halv- eller heltomme. 

​​Der var trængsel omkring det store kage-langbord.  

​Der var trængsel omkring det store kage-langbord. 

​​​​Vinderen af den første Kagens Dag på Bredegaard blev Lone, som bor i hus F. Lone fik en flot medalje om halsen og medarbejderne Marie og Lisa holder den flotte pokal.

​​​Vinderen af den første Kagens Dag på Bredegaard blev Lone, som bor i hus F. Lone fik en flot medalje om halsen og medarbejderne Marie og Lisa holder den flotte pokal. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor