Mensuras smukke kludetæpper

​På ca. tre måneder vævede Mensura, bruger på dagtilbuddet, kludetæpper på i alt 18,5 meter til ægteparret Bodil og Birger. De havde hørt, at vi på Bredegaard væver smukke kludetæpper i dagtilbuddet. Da ægteparret hentede de færdige tæpper, overraskede de både Mensura og hele dagtilbuddet med en flot tilkendegivelse. 

Vent...
I efteråret fik Bredegaards dagtilbud besøg af Bodil og Birger, som havde hørt, at der væves smukke kludetæpper på Bredegaard. 

De kom forbi en dag og bestilte to kludetæpper på 7,5 meter og et på 3,5 meter. Bodil købte selv det stof, som hun ønskede, at tæpperne skulle væves i. 

Så fik vi travlt med at rive stof og Mensura fik travlt med at væve. Mensura klarede opgaven på ca. 3 måneder, så lige op til jul kunne Anja skrive til parret og fortælle, at de kunne komme og hente deres nye kludetæpper. 

Bodil og Birger kom onsdagen før juleferien og de blev heldigvis meget tilfredse med de nye tæpper.

De havde en konvolut med til Mensura med 500 kr., som de synes hun skulle have for det flotte stykke arbejde. 

Til dagtilbuddet havde de en konvolut med 2.500 kr., som vi skal bruge til ” fælles glæde og fornøjelse”, som de skrev på kortet. 

Hold nu op en overraskelse og hvor blev vi glade. Det er absolut ikke hver dag vi modtager denne form for tilkendegivelse. Vi siger mange tak!

De nye kludetæpper ligger nu i Bodil og Birgers sommerhus. Vi glæder os til, at de kommer forbi her i det nye år og får en kop kaffe hos os.

Anja, socialpædagog i Bredegaards dagtilbud.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor