​​

Menuen i februar 2022

Næste måneds menuplan klar og den er som vanlig blevet til i samarbejde med beboerne og brugerne på Bredegaard. Se februar måneds menuplan her. 

Vent...

Menuen i februar 2022.doc (åbner i Word på ny fane)​


Ugedag​DatoMenu
TirsdagFørsteAfrikansk linseret med peanutbutter og spinat. Hertil brød.
OnsdagAnden

Jan Gadekærs fødselsdag:

Pølser med brød, sennep, ketchup, ristede løg, rå løg, remoulade og agurkesalat.

TorsdagTredje

Jan Rasmussens fødselsdag:

Hus E: Blæksprutterringe, sur/sød sovs, hvidløgsdressing og hvidløgsflute.

Frikadeller med stuvede ærter, gulerødder og kartofler.

Ønsket af Svend.

FredagFjerdeRullesteg med brun sovs og kartofler og rødkål.
LørdagFemte

Forårsruller med stegte ris og sur/sød sovs og soya.

Dessert: Æbler med smuldredej og creme fraiche.

SøndagSjetteAlt i et fad med hakket oksekød, kartofler og grønt.
MandagSyvendeChili sin carne med øl, chokolade og kanel. Creme fraiche til.
Tirsdag OttendeMexicansk risret med oksekød, grøntsager og cheddarost.
OnsdagNiendeLakselasagne. Ønsket af Tania T.
TorsdagTiendeStegt lever med bløde løg, sovs, kartofler og surt. Ønsket af Lars B.
FredagElvte

Kogt oksekød med peberrodssovs, kartofler og grønt.

Ønsket af Ingelise og Dennis.

LørdagTolvte

Karrykål med hakket svinekød og ris.

Dessert: Trifli.

SøndagTrettende

Forloren hare med sovs, kartofler, grønt og ribsgele.

Ønsket af Jacob og Torben.

MandagFjortende

Æggekage med purløg, ketchup og rugbrød.

Ønsket af Alexander.

Tirsdag FemtendeRisotto med kylling, svampe og squash.
OnsdagSekstendeStegte sild med persillesovs, kartofler og grønt.
TorsdagSyttende

Jesper Lyngs fødselsdag:

Flæskesteg med sovs, kartofler, brun kartofler og rødkål.

Råkost: gulerødder og rødbeder.

FredagAttendeSkipperlabskovs med purløg, rødbeder og smør.
LørdagNittende

Frederikkes frikadellegryde med pasta.

Dessert: Frugtgrød med sødmælk.

SøndagTyvendeJægergryde med cocktailpølser og ris.
MandagEnogtyvendeKikærtepande med kartofler og karry. Hertil brød.
TirsdagToogtyvende

Moussaka og salat.

Ønsket af Nahid.

OnsdagTreogtyvendeFiskekrebinetter, tomatsovs, ovn kartofler og grønt.
TorsdagFireogtyvendeKoreansk oksekød med sesam, bulgur, revet gulerødder og squash tzatziki.
FredagFemogtyvendeHusarsteg med sovs, kartofler og grønt.
LørdagSeksogtyvende

Stifado med kylling og krydrede ris.

Dessert: Citronfromage.

SøndagSyvogtyvende

Lasagne med råkost.

 

MandagOtteogtyvendeMarokkansk grønsagsret og ris.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor