Ugedag | Dato | Menu |
Tirsdag | Første | Afrikansk linseret med peanutbutter og spinat. Hertil brød. |
Onsdag | Anden | Jan Gadekærs fødselsdag: Pølser med brød, sennep, ketchup, ristede løg, rå løg, remoulade og agurkesalat. |
Torsdag | Tredje | Jan Rasmussens fødselsdag: Hus E: Blæksprutterringe, sur/sød sovs, hvidløgsdressing og hvidløgsflute. Frikadeller med stuvede ærter, gulerødder og kartofler. Ønsket af Svend. |
Fredag | Fjerde | Rullesteg med brun sovs og kartofler og rødkål. |
Lørdag | Femte | Forårsruller med stegte ris og sur/sød sovs og soya. Dessert: Æbler med smuldredej og creme fraiche. |
Søndag | Sjette | Alt i et fad med hakket oksekød, kartofler og grønt. |
Mandag | Syvende | Chili sin carne med øl, chokolade og kanel. Creme fraiche til. |
Tirsdag | Ottende | Mexicansk risret med oksekød, grøntsager og cheddarost. |
Onsdag | Niende | Lakselasagne. Ønsket af Tania T. |
Torsdag | Tiende | Stegt lever med bløde løg, sovs, kartofler og surt. Ønsket af Lars B. |
Fredag | Elvte | Kogt oksekød med peberrodssovs, kartofler og grønt. Ønsket af Ingelise og Dennis. |
Lørdag | Tolvte | Karrykål med hakket svinekød og ris. Dessert: Trifli. |
Søndag | Trettende | Forloren hare med sovs, kartofler, grønt og ribsgele. Ønsket af Jacob og Torben. |
Mandag | Fjortende | Æggekage med purløg, ketchup og rugbrød. Ønsket af Alexander. |
Tirsdag | Femtende | Risotto med kylling, svampe og squash. |
Onsdag | Sekstende | Stegte sild med persillesovs, kartofler og grønt. |
Torsdag | Syttende | Jesper Lyngs fødselsdag: Flæskesteg med sovs, kartofler, brun kartofler og rødkål. Råkost: gulerødder og rødbeder. |
Fredag | Attende | Skipperlabskovs med purløg, rødbeder og smør. |
Lørdag | Nittende | Frederikkes frikadellegryde med pasta. Dessert: Frugtgrød med sødmælk. |
Søndag | Tyvende | Jægergryde med cocktailpølser og ris. |
Mandag | Enogtyvende | Kikærtepande med kartofler og karry. Hertil brød. |
Tirsdag | Toogtyvende | Moussaka og salat. Ønsket af Nahid. |
Onsdag | Treogtyvende | Fiskekrebinetter, tomatsovs, ovn kartofler og grønt. |
Torsdag | Fireogtyvende | Koreansk oksekød med sesam, bulgur, revet gulerødder og squash tzatziki. |
Fredag | Femogtyvende | Husarsteg med sovs, kartofler og grønt. |
Lørdag | Seksogtyvende | Stifado med kylling og krydrede ris. Dessert: Citronfromage. |
Søndag | Syvogtyvende | Lasagne med råkost. |
Mandag | Otteogtyvende | Marokkansk grønsagsret og ris.
|