Menuen i april 2018

Se hvilke dejlige madoplevelser beboere, brugere og medarbejdere skal have i april måned, som forhåbentlig byder på masser af sol og mere varme.

Vent...

Menuplan april 2018.doc


UgedagDatoMenu

Søndag

 

Første

Påskedag. Påskefrokost.

Tre slags sild, rejer og æg, gravad laks med rævesauce, fiskefilet med remoulade.

Lun leverpostej med bacon og champignon, frikadeller med rødkål, flæskesteg med surt.

To-tre slags ost med kiks og druer.

Påskeslik.

Mandag

 

Anden

2. påskedag

KARINS FØDSELSDAG MENU.

Frikadeller serveret med kartofler, kogte gulerødder og brun sauce.

Rødgrød med fløde og lagkage med chokolade på toppen.

TirsdagTredjeFish and chips serveret med ærtepure.

Onsdag

 

FjerdeThailandsk kylling med masser af grønt, lidt chili og lime serveret med ris. Ønsket af Alexander.
Torsdag Femte Svensk pølseret. Ønsket af Tanja T.
Fredag SjetteBuffet med bl.a. lasagne, svensk pølseret, spejlæg og brød.
LørdagSyvende

Bacon krebinet serveret med stuvede ærter og gulerødder og kartofler. Lørdagsdessert: chokoladebudding.

Ønsket af Sabrina.

SøndagOttende

Mørbrad-ret med champignon serveret med kartoffelmos.

Ønsket af Anette.

Mandag

 

Niende

Blæksprutteringe serveret med stegt ris og sur-sød sauce.

Ønsket af Jan.

Tirsdag TiendeGrønsagslasagne serveret med salat. Ønsket af Tanja M.

Onsdag

 

Ellevte

 

Stegt kalvelever med bløde løg, brun sauce og kartofler.

Ønsket af Karl Erik.

Torsdag

 

Tolvte

 

Stuvet spinat serveret med kålpølse og kogte kartofler.

Ønsket af Alexander.

Madudvalgs-møde kl. 13-14.

Fredag TrettendeOksehale ragout serveret med polenta.

Lørdag

 

Fjortende

Boller i karry serveret med ris.

Lørdagsdessert: citronfromage.

Ønsket af Dennis.

Søndag

 

Femtende

Hakkebøf med spejlæg, bløde løg, sauce og kartofler.

Ønsket af Kjeld.

Søndagskage: hindbær roulade. Ønsket af Jesper.

Mandag Sekstende

Brasede kartofler med spejlæg.

Ønsket af Tanja T.

Tirsdag SyttendeRosastegt spansk sortfods-svinefilet serveret med ovnstegt kartofler og peberfrugt.

Onsdag

 

Attende

Spegesild serveret med kartofler og løgsauce.

Ønsket af Jesper og Ruben.

Torsdag NittendeBuffet.

Fredag

 

Tyvende

 

Lasagne med oksekød serveret med salat og flutes.

Ønsket af Sabrina.

LørdagEnogtyvendeRUBENS FØDSELSDAGS MENU.

Søndag

 

Toogtyvende

Ostegratineret svinekotelet serveret med ris.

Ønsket af Dennis.

Mandag TreogtyvendeFiskegratin.

Tirsdag

 

Fireogtyvende

LARS FØDSELSDAG MENU.

Morgenbrød og basser til huset.  

Pasta med pølser og skinke.

Citronfromage og lagkage med æblemos, makron og kokos til aften.

Onsdag

 

Femogtyvende

Lammefrikasse med asparges, ærter og gulerod. Serveret med kartofler og dild.

Ønsket af Ruben og Jesper Lyng.

Torsdag

 

Seksogtyvende

Pizza med "pacaronni" og andet fyld.

Ønsket af Niels.

Varme hveder til aften.

Fredag

 

Syvogtyvende

 

Store bededag.

Spaghetti Bolognese serveret med pasta.

Lørdag

 

Otteogtyvende

Forårsruller med stegt ris. Ønsket af Ruben.

Lørdagsdessert: gammeldags æblekage med makron, rasp og flødeskum. Ønsket af Tanja T.

Søndag NiogtyvendeFrikadelle sandwich med salat og rødkål. Ønsket af Tanja M.

Mandag

 

Tredivte

Dagtilbud lukket.

Røget makrel serveret med brasede kartofler og tomatsauce. Ønsket af Tanja M.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor