Menuen i april 2019

​Der er mange gode grunde til at glæde sig til april. Foråret er på vej, vi skal fejre påske og ikke mindre end fire fødselsdage. Og så skal vi selvfølgelig også have en masse dejlig mad. Se menuplanen her. 

Vent...

Menuplan april 2019.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
MandagFørsteVegetar buffet.
TirsdagAnden Karins fødselsdagsmiddag.
OnsdagTredje

Dampet laks med stuvet spidskål og kartofler.

Ønsket af Tania T.

TorsdagFjerdeTomatsuppe med kødboller og ostebrød. Ønsket af Tanja Maj.
FredagFemteStegt kylling med ovnkartofler, agurkesalat og dipsovs. Ønsket af Ulla.
LørdagSjette

Lasagne ønsket af Dennis og Tania T.

Dessert: Hjertevafler med syltetøj og flødeskum. Ønsket af Tanja Maj.

SøndagSyvendeMedisterpølse med sovs, kartofler og rødkål.
MandagOttendeKartoffelkrebinetter med tomatsovs og bulgur.
TirsdagNiendeStegt lever med bløde løg, sovs, kartofler og surt.
OnsdagTiendeBlæksprutteringe med ris, hvidløgsdressing og sur/sød sovs.
TorsdagEllevteFrederikkes frikadellegryde med pasta.
FredagTolvteNakkesteg med champignonsovs, kartofler og grønt.
LørdagTrettendeOsmans fødselsdagsmiddag.
SøndagFjortende

Palmesøndag.

Boller i karry med ris. Ønsket af Anette og Dennis.

MandagFemtendeTarteletter med rejer, fiskeboller og asparges.
TirsdagSekstendeKarrykål med hakket oksekød og ris.
OnsdagSyttendeBuffet.
TorsdagAttende

Skærtorsdag.

Lammesteg med sovs, kartofler, bønner. Æblekage til dessert ønsket af Tania T. Påskeæg.

FredagNittende

Langfredag.

Mulles gryderet med ris.

LørdagTyvende

Brunch.

Aften: Spaghetti med kødsovs. Ønsket af Dennis.

Dessert: Charlottes cheesecake med is.

SøndagEnogtyvende

Påskedag.

Påskefrokost. Påskeæg.

Rester til aften.

MandagToogtyvende

Anden påskedag.

Rubens fødselsdagsmiddag.

TirsdagTreogtyvendeRisotto med svampe. Ønsket af Anne M.
OnsdagFireogtyvendeLars fødselsdagsmiddag.
TorsdagFemogtyvendeStegt sild med persillesovs, kartofler og gulerodsråkost med rosiner. Ønsket af Ruben.
FredagSeksogtyvendeForloren hare med sovs kartofler, grønt og tyttebær. Ønsket af Karl Erik.
LørdagSyvogtyvende

Thaikylling med twist og ris. Ønsket af Lone.

Dessert: rødgrød med mælk. Ønsket af Ruben.

SøndagOtteogtyvendeHakkebøf med bløde løg, sovs, kartofler og surt. Ønsket af Kjeld, Tanja Maj og Ruben.
MandagNiogtyvendeBrasede kartofler med spejlæg og rødbeder. Mannagrød med kanelsukker. Ønsket af Ulla.
TirsdagTredivteBoller i selleri med kartofler.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor