Menuen i april 2021

Påsken og ikke mindre end fire fødselsdage skal fejres i apil måned. Køkkentemaet har sammen med beboere og brugere sammensat menuen og du kan se den her. 

Vent...

Menuplan april 2021.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
Torsdag Første

Skærtorsdag.

Lam med brun sovs og kartofler og bønner. Æblekage og påskeæg.

Fredag Anden

Langfredag.

Boller i karry med ris.

Karins fødselsdag.

Lørdag  Tredje

Mexicansk lasagne med brød og broccoli

Hansens is med pandekager.

Søndag Fjerde

Påskedag. Påske frokost.

Rester til aftensmaden og dejlige påskeæg.

Mandag Femte

2. påskedag.

Frederikkes frikadelle gryde med pasta.

Tirsdag SjetteFalafel med brød, hvidløg dressing og græsk salat.
Onsdag SyvendeThai fiskefrikadeller med stegte ris og hvidløgs dressing.
Torsdag OttendeKrebinetter med stuvet ærter og gulerødder og kartofler.
Fredag NiendeStegt lever med brun sovs, bløde løg og kartofler. Ønsket af Lars.
Lørdag  Tiende

Kyllingefrikadeller med pastasalat med karrydressing og grønt.

Frisk frugt med creme og chokolade a la Abemad.

Søndag ElvteForloren hare med brun sovs, kartofler og ribsgele.
MandagTolvteRisotto med kylling, svampe, eddemabønner.
TirsdagTrettende

Osmans fødselsdag.  

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler.

Onsdag Fjortende

Græsk gyros. Græsk brød med krydret oksekød, pommes frit, agurk, tomat, rødløg og tzatziki.

Ønsket af Kari og køkkenpigerne.

Torsdag FemtendePasta med kødsovs.
FredagSekstendeHolmgaards gryde med karry, linser og blomkål.
LørdagSyttendeWraps med røget laks og ostecreme, frisk spinat, peberfrugt og dild. Citronfromage. Ønsket af Ulla
Søndag AttendeMørbradgryde med ris.
MandagNittendeDhal med naan brød
tirsdag TyvendeKarry koteletter med svampe, ananas og ris.
Onsdag Enogtyvende

Rubens fødselsdag.

Pølser med varm kartoffelsalat.

Torsdag ToogtyvendeStegt fisk med remoulade og ovnkartofler.
FredagTreogtyvendeSvinekød i sur/sød sovs med ris.
Lørdag Fireogtyvende

Lars' fødselsdag.

Brændende kærlighed med bacon og pølser med ketchup, sennep og ristet løg.

Rødgrød med mælk. Ønsket af Karin.

Søndag FemogtyvendeFrikadeller med pastasalat og pesto
MandagSeksogtyvendeBlomkålssuppe med brød.
TirsdagSyvogtyvendeKylling i karry a la ristaffel.
Onsdag OtteogtyvendeStegt torskerogn med remoulade og ovn stegte kartofler. 
Torsdag NiogtyvendeSkipperlabskovs med syltet rødbeder og sennep.
Fredag TredivteKold roastbeef med kartoffelsalat.



Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor