Ugedag | Dato | Menu |
Torsdag | Første | Skærtorsdag. Lam med brun sovs og kartofler og bønner. Æblekage og påskeæg. |
Fredag | Anden | Langfredag. Boller i karry med ris. Karins fødselsdag. |
Lørdag | Tredje | Mexicansk lasagne med brød og broccoli Hansens is med pandekager. |
Søndag | Fjerde | Påskedag. Påske frokost. Rester til aftensmaden og dejlige påskeæg. |
Mandag | Femte | 2. påskedag. Frederikkes frikadelle gryde med pasta. |
Tirsdag | Sjette | Falafel med brød, hvidløg dressing og græsk salat. |
Onsdag | Syvende | Thai fiskefrikadeller med stegte ris og hvidløgs dressing. |
Torsdag | Ottende | Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder og kartofler. |
Fredag | Niende | Stegt lever med brun sovs, bløde løg og kartofler. Ønsket af Lars. |
Lørdag | Tiende | Kyllingefrikadeller med pastasalat med karrydressing og grønt. Frisk frugt med creme og chokolade a la Abemad. |
Søndag | Elvte | Forloren hare med brun sovs, kartofler og ribsgele. |
Mandag | Tolvte | Risotto med kylling, svampe, eddemabønner. |
Tirsdag | Trettende | Osmans fødselsdag. Hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler. |
Onsdag | Fjortende | Græsk gyros. Græsk brød med krydret oksekød, pommes frit, agurk, tomat, rødløg og tzatziki. Ønsket af Kari og køkkenpigerne. |
Torsdag | Femtende | Pasta med kødsovs. |
Fredag | Sekstende | Holmgaards gryde med karry, linser og blomkål. |
Lørdag | Syttende | Wraps med røget laks og ostecreme, frisk spinat, peberfrugt og dild. Citronfromage. Ønsket af Ulla |
Søndag | Attende | Mørbradgryde med ris. |
Mandag | Nittende | Dhal med naan brød |
tirsdag | Tyvende | Karry koteletter med svampe, ananas og ris. |
Onsdag | Enogtyvende | Rubens fødselsdag. Pølser med varm kartoffelsalat. |
Torsdag | Toogtyvende | Stegt fisk med remoulade og ovnkartofler. |
Fredag | Treogtyvende | Svinekød i sur/sød sovs med ris. |
Lørdag | Fireogtyvende | Lars' fødselsdag. Brændende kærlighed med bacon og pølser med ketchup, sennep og ristet løg. Rødgrød med mælk. Ønsket af Karin. |
Søndag | Femogtyvende | Frikadeller med pastasalat og pesto |
Mandag | Seksogtyvende | Blomkålssuppe med brød. |
Tirsdag | Syvogtyvende | Kylling i karry a la ristaffel. |
Onsdag | Otteogtyvende | Stegt torskerogn med remoulade og ovn stegte kartofler. |
Torsdag | Niogtyvende | Skipperlabskovs med syltet rødbeder og sennep. |
Fredag | Tredivte | Kold roastbeef med kartoffelsalat.
|