​​

Menuen i april 2022

​Foråret er for alvor på vej og snart er det påske. Se hvilke dejlige retter, der vil blive serveret på Bredegaard i april måned. 

Vent...


Menuplan i april 2022.doc (åbner i Word på ny fane)


Ugedag        Dato                            Menu

Fredag        Første                          Beluga bolognese med pasta og revet ost.

Lørdag        Anden                          Karins fødselsdag. Frikadeller med brun sovs, kartofler. Dessert: Rødgrød med fløde.

Søndag        Tredje                          Pastasalat med pesto, gulerødder, squash, kylling, kikærter og edamame-bønner.

Mandag       Fjerde                          Tarteletter med høns i asparges.

Tirsdag        Femte                          Stegt lever med brun sovs, kartofler, bløde løg. Ønsket af mange.

Onsdag       Sjette                          Dennis N.'s fødselsdag. Flæskestegsandwich med syltet agurk og rødkål.

Torsdag       Syvende                       Vikingegryde med ris.

Fredag        Ottende                        Ovnbagt laks med ovn kartofler og hollandaisesovs. Ønsket af Nicholas.

Lørdag        Niende                         Chili con carne med chokolade og crème fraiche. Dessert: citronfromage.

Søndag        Tiende                          Palmesøndag. Stegte ris med grønt, sur/sød sovs og forårsruller.

Mandag       Elvte                            Holmgaard gryde med brød.

Tirsdag        Tolvte                          Stegt fisk med remo og pommes frits.

Onsdag        Trettende                      Osmans fødselsdag. Burger med hakkebøf.

Torsdag       Fjortende                      Skærtorsdag. Lam med brun sovs, kartofler og gammeldags æblekage.

Fredag        Femtende                     Langfredag. Brunch i huset. Falafler med tzatziki med squash, brød og græsk salat.

Lørdag        Sekstende                     Brunch i huset. Frederikkes frikadelle gryde med pasta.

Dessert. Isvafler. Ønsket af alle.

Søndag        Syttende                       Påskedag. Påskefrokost. Rester til aften

Mandag       Attende                        Anden påskedag. Brunch i huset. Tomatsuppe med pasta/suppehorn og ristet græskarkerner.

Tirsdag        Nittende                       Græsk inspireret frikadeller med feta og persille, brun sovs, kartofler.

Onsdag        Tyvende                       Lakselasagne.

Torsdag       Enogtyvende                  Rubens fødselsdag.  Pølser med varm kartoffelsalat.

Fredag        Toogtyvende                  Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder og kartofler. Ønsket af Alexander.

Lørdag        Treogtyvende                 Boller i karry med ris. Dessert: Ymerfromage med appelsin sirup på toppen.

Søndag       Fireogtyvende                Kyllingelår med sesam, pasta og tomatsovs.

Mandag       Femogtyvende               Chicken masala med blomkål, ris og mangochutney.

Tirsdag        Seksogtyvende               Røget makrel med persille sovs og kartofler.

Onsdag        Syvogtyvende                Kartoffelkrebinetter med bulgursalat og hvidløgsdressing.

Torsdag       Otteogtyvende               Risotto med kylling, svampe og edamame-bønner.

Fredag        Niogtyvende                  Jordskokkesuppe med brød og ristet bacon.

Lørdag        Tredivte                        Mørbradgryde med ris, cocktailpølser og svampe. Dessert: blommetrifli. Ønsket af mange.



Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor