Ugedag Dato Menu
Fredag Første Beluga bolognese med pasta og revet ost.
Lørdag Anden Karins fødselsdag. Frikadeller med brun sovs, kartofler. Dessert: Rødgrød med fløde.
Søndag Tredje Pastasalat med pesto, gulerødder, squash, kylling, kikærter og edamame-bønner.
Mandag Fjerde Tarteletter med høns i asparges.
Tirsdag Femte Stegt lever med brun sovs, kartofler, bløde løg. Ønsket af mange.
Onsdag Sjette Dennis N.'s fødselsdag. Flæskestegsandwich med syltet agurk og rødkål.
Torsdag Syvende Vikingegryde med ris.
Fredag Ottende Ovnbagt laks med ovn kartofler og hollandaisesovs. Ønsket af Nicholas.
Lørdag Niende Chili con carne med chokolade og crème fraiche. Dessert: citronfromage.
Søndag Tiende Palmesøndag. Stegte ris med grønt, sur/sød sovs og forårsruller.
Mandag Elvte Holmgaard gryde med brød.
Tirsdag Tolvte Stegt fisk med remo og pommes frits.
Onsdag Trettende Osmans fødselsdag. Burger med hakkebøf.
Torsdag Fjortende Skærtorsdag. Lam med brun sovs, kartofler og gammeldags æblekage.
Fredag Femtende Langfredag. Brunch i huset. Falafler med tzatziki med squash, brød og græsk salat.
Lørdag Sekstende Brunch i huset. Frederikkes frikadelle gryde med pasta.
Dessert. Isvafler. Ønsket af alle.
Søndag Syttende Påskedag. Påskefrokost. Rester til aften
Mandag Attende Anden påskedag. Brunch i huset. Tomatsuppe med pasta/suppehorn og ristet græskarkerner.
Tirsdag Nittende Græsk inspireret frikadeller med feta og persille, brun sovs, kartofler.
Onsdag Tyvende Lakselasagne.
Torsdag Enogtyvende Rubens fødselsdag. Pølser med varm kartoffelsalat.
Fredag Toogtyvende Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder og kartofler. Ønsket af Alexander.
Lørdag Treogtyvende Boller i karry med ris. Dessert: Ymerfromage med appelsin sirup på toppen.
Søndag Fireogtyvende Kyllingelår med sesam, pasta og tomatsovs.
Mandag Femogtyvende Chicken masala med blomkål, ris og mangochutney.
Tirsdag Seksogtyvende Røget makrel med persille sovs og kartofler.
Onsdag Syvogtyvende Kartoffelkrebinetter med bulgursalat og hvidløgsdressing.
Torsdag Otteogtyvende Risotto med kylling, svampe og edamame-bønner.
Fredag Niogtyvende Jordskokkesuppe med brød og ristet bacon.
Lørdag Tredivte Mørbradgryde med ris, cocktailpølser og svampe. Dessert: blommetrifli. Ønsket af mange.