Menuen i august 2018

​Efter tre ugers sommerferie melder hverdagen sig atter mandag d. 6. august, hvor dagtilbuddet er åbent igen. I august kan vi se frem til at Bredegaard for tredje gang holder musikfestival d. 30. august - og også her er der kræset for menuen.

Vent...

Menuplan august 2018


 DatoMenu

Onsdag

 

FørsteMarineret sild, nye kartofler, chips, dildcreme, øl, sodavand og lidt snaps. Ønsket af Tanja Maj.

Torsdag

 

AndenSpaghetti Bolognese serveret med tomatsalat med basilikum og mozzarella. Ønsket af Laila.
Fredag Tredje

TOUR DE BREDEGAARD.

Pølser, brød, sennep, ketchup.

Lørdag

 

Fjerde

Mads' fødselsdagsmenu.

Krebinetter med bagt pastinak og gulerod og ovnkartofler. Smørsauce.

Lagkage til aften med jordbær, creme, flødeskum og chokolade til huset.

Lørdagsdessert: Hansen is.

Søndag

 

FemteMedisterpølse serveret med kartofler, grønt og sauce.
  DAGTILBUDDET ER TILBAGE

Mandag

 

SjetteFiskenuggets serveret med kartofler, remoulade og grønt.

Tirsdag

 

SyvendeNye kogte kartofler med kold sauce serveret med frikadeller. Ønsket af John.
OnsdagOttendeGrøntsagslasagne serveret med salat.

Torsdag

 

Niende

Varm leverpostej med rugbrød og

risengrød med kanelsukker. Ønsket af Tanja Maj.

Fredag TiendeFlæskesteg med rødkål, kartofler og sauce.

Lørdag

 

Elvte

Okse i sauce serveret med pasta.

Lørdagsdessert.

Søndag

 

TolvteGræske frikadeller serveret med tzatziki og kartofler.
MandagTrettendeStegte kyllingelår, ris og dejlig tomatsauce.

Tirsdag

 

 

Fjortende

 

Kold avokadosuppe og hvidløgsbrød.

MADUDVALGS-MØDE kl. 13-14.

Onsdag

 

FemtendeFiskefrikadeller med kold remoulade, kartofler og grønt. Ønsket af Tanja Maj.

Torsdag

 

 

Seksende

 

Fuglebuffet serveret med kartofler og dejlig sauce.

Nicholas jubilæum.

Lagkage med creme.

 

Fredag

 

SyttendeGullasch godt med sauce og mos. Ønsket af Rikke.

Lørdag

 

Attende

Kylling i karry serveret med ris.

Lørdagsdessert: Rør om. Ønsket af Ulla.

(ymerfromage med drys af rugbrøds-farin)

SøndagNittendeMedisterpølse med stuvet spinat og kartofler.
Mandag TyvendeLasagne serveret med salat.
Tirsdag EnogtyvendeKartoffel-porresuppe med rugbrøds-bacon knas.

Onsdag

 

Toogtyvende

Levergullasch serveret med mos.

Ønsket af John.

Torsdag

 

 

Treogtyvende

 

Fiskefarsbrød serveret med kogte kartofler, varm krydderurtesauce og augustgrønt.

Ønsket af Ulla

Fredag FireogtyvendeSteakburger med det hele.

Lørdag

 

FemogtyvendeLørdagskylling serveret med kartofler, gulerod og dejlig kyllingesauce. Lørdagsdessert.

Søndag

 

Seksogtyvende

Lars Melings fødselsdagsmenu.

Flæskesteg med rødkål, kartofler og brun sauce og lagkage med jordbær til hus F.

MandagSyvogtyvendeKotelet i fad serveret med ris. Ønsket af John.

Tirsdag

 

OtteogtyvendeSommer svinekæber i hvidvinssauce serveret med salat og brød.

Onsdag

 

NiogtyvendeFiskekrebinet med kold sauce, kartofler og kogt gulerod/blomkål. Ønsket af John.

Torsdag

 

Tredivte

 

FESTIVAL.

Kartoffelmos med kødsauce og grønt drys af porrer, persille og tomat i tern.

Bøfsandwich med ketchup, sennep, bløde løg, agurkesalat og rå løg i skiver.

Hapsdog med fransk dressing, ketchup og sennep.

Åbent fra 10.30-16.

Fadøl, sodavand og tapkander med isvand.

Fredag EnogtredivteBuffet.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor