UGEDAG | DATO | MENU |
Torsdag | Første | Dameaften. Menu afventer. |
Fredag | Anden | Fiskefilet med persillesauce, kartofler og kogt blomkål. Ønsket af Nicholas. |
Lørdag | Tredje | Culottesteg med bearnaisesauce, kartofler og råkost. Ønsket af Dennis. Dessert: pandekager med sødt. |
Søndag | Fjerde | Mads' fødselsdagsmiddag. |
Mandag | Femte | Marineret sild med kogt kartoffel, kold sauce og chips. |
Tirsdag | Sjette | Falafel med naanbrød, tzatziki og salat. Ønsket af Nicholas. |
Onsdag | Syvende | Kylling i karry med ris. Ønsket af Nicolas. |
Torsdag | Ottende | Buffet. |
Fredag | Niende | Tour de Bredegaard. Pølser på grill, brød, salat og is. |
Lørdag | Tiende | Fyldte pandekager med salat. Lørdagsdessert. |
Søndag | Ellevte | Medisterpølse med sauce, surt og kartofler. |
Mandag | Tolvte | Pasta med tomatsauce. |
Tirsdag | Trettende | Praterfad (ovnstegt torsk med grønt). Ønsket af Tanja T. |
Onsdag | Fjortende | Frikadeller med sauce, surt og kartofler. Ønsket af Rasmus. |
Torsdag | Femtende | Blomkåls-creme-suppe serveret med brød og krydret drys. |
Fredag | Seksende | Steakburger. Ønsket af Osman. |
Lørdag | Syttende | Kartoffelmos med kødsauce. Ønsket af Yakup. Lørdagsdessert: chokolademousse. Ønsket af Nicholas. |
søndag | Attende | Tærte med salat. |
Mandag | Nittende | Æggekage med kartofler, grønt og bacondrys. |
Tirsdag | Tyvende | Lun leverpostej og nybagt rugbrød. Risengrød. Ønsket af Dennis. |
Onsdag | Enogtyvende | Stegt flæsk med persillesauce og kartofler. |
Torsdag | Toogtyvende | Fisketerrin serveret med kogte kartofler og kold urtesauce. Ønsket af Ulla. |
Fredag | Treogtyvende | Flæskestegssandwich med rødkål og agurkesalat. Ønsket af Nicholas. |
Lørdag | Fireogtyvende | Forloren hare med sauce, kartofler og grønt. Trifli. Ønsket af Nicholas. |
Søndag | Femogtyvende | Kyllingebryst med karrysauce, ris og grønt. |
Mandag | Seksogtyvende | Lars Melings fødselsdagsmiddag. |
Tirsdag | Syvogtyvende | Røget makrel, stuvet spidskål og kartofler. Ønsket af Jacob. |
Onsdag | Otteogtyvende | Svamperisotto med urter og parmesan. |
Torsdag | Niogtyvende | Musikfestival. |
fredag | Tredivte | Lasagne. Ønsket af Dennis. |
Lørdag | Enogtredivte | Fiskepinde serveret med kartofler, remoulade og råkost. Lørdagsdessert: fløderand med frugtsauce. Ønsket af Ulla.
|