Menuen i august 2020

​De fleste beboere, borgere og medarbejdere er tilbage til hverdagen på Bredegaard efter sommerferien. Find ud af her hvad der er på menuen i august måned. 

Vent...

Menuplan august 2020.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
LørdagFørste

Stegt medister med stuvede spinat og kartofler.

Dessert: Koldskål med knas.

SøndagAndenPizzabøffer med tomatsovs, pasta og majs.
MandagTredjeKikærtepande med kartofler og karry.
TirsdagFjerdeMads' fødselsdagsmiddag. Forloren hare med ovn kartofler og græsk salat med tomat, agurk og peberfrugt. Feta og oliven ved siden af.
OnsdagFemteMarineret sild med løg, nye kartofler, dildcreme, chips og grønt.
TorsdagSjetteChili con carne med crème fraiche.
FredagSyvende

Tour de Bredegaard

Pølser, kold kartoffelsalat, brød, salat, sennep og ketchup.

Is til dessert. Sodavand og øl.

LørdagOttende

Grøntsagslasagne.

Dessert: Pandekager med sødt.

SøndagNiendePølsegryde med ris.
MandagTiendeIndisk dahl med raita og brød.
TirsdagElvtePasta med kylling, kål og kokos.
OnsdagTolvteStegt fisk med bulgursalat og dressing.
TorsdagTrettendeMarokkansk lam med abrikos og kikærter.
FredagFjortendeStegt svinekam med kartofler, rødkål og sovs.
LørdagFemtende

Kødboller i tomatsovs og ris og grønt.

Dessert: Pærecrumble med flødeskum.

SøndagSekstendeFarsbrød med stuvede spidskål og kartofler.
MandagSyttendeGrøntsagstærter.
TirsdagAttendeGullasch med kartoffelmos.
OnsdagNittendeFiskefrikadeller og pastasalat.
TorsdagTyvendeButter chicken med ris og grønt.
FredagEnogtyvendePaneret koteletter med champignonsovs, kartofler og surt.
LørdagToogtyvende

Pastaret med kød og ost på toppen.

Dessert: Frugtgrød med mælk.

SøndagTreogtyvendePølser med varm kartoffelsalat.
MandagFireogtyvendeKarryblomkål og røde linser og ris.
TirsdagFemogtyvendeKebab med radisetzatziki, brød og salat.
OnsdagSeksogtyvendeRøget makrel, stuvede kartofler og grønt.
TorsdagSyvogtyvendeBurger med pulled pork og coleslaw.
FredagOtteogtyvendeLars Meling's fødselsdagsmiddag. Boller i karry.
LørdagNiogtyvende

Millionbøf med kartoffelmos.

Dessert: Appelsin fromage.

SøndagTredivteIrsk stuvning og persille.
MandagEnogtredivteForårsruller med grøntsager, soya og stegte ris.






Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor