Menuen i august 2021

Læs her hvilken skøn menu køkkenet på Bredegaard har sammensat for august måned. 

Vent...

Menuplan august 2021.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
SøndagFørsteStegte ris med forårsruller med hvidløgsdressing.
MandagAndenGrøn pastasalat med kikærter, pikant ostecreme, edamame bønner, broccoli, blomkål, avocado, rødløg, persille og karry.
TirsdagTredjeSesampanerede kyllingelår med råstegte kartofler og græsk salat.
OnsdagFjerde

Mads' fødselsdag.

Fiskefilet med pommes frit og remoulade.

TorsdagFemteKold roastbeef med hvidløgsdressing og bulgursalat.
FredagSjetteChili con carne med cremefraiche og frisk koriander.
LørdagSyvendePastasalat med høns, karrydressing, bacon, forårsløg, revet gulerødder og rød peberfrugt. Dessert: bønne brownie med hindbær pynt.
Søndag OttendeGryde med mørbrad og koteletter, champignon med ris.
MandagNiendeVegetar lasagne med spinat, gulerødder og squash.
Tirsdag Tiende

Sabros fødselsdag.

Medister, champignonsovs og ovnkartofler.

Onsdag ElvtePizza - alt godt fra slagteren. Hakket oksekød, skinke, pepperoni, ost, løg og jalapenos.
TorsdagTolvtePasta og kødsovs. Råkost med rosiner.
FredagTrettendeLakse-broccoli tærte med flødeost-pikant ost.
Lørdag FjortendeLady og Vagabonden mad. Spaghetti med kødboller i tomatsovs. Dessert: chokolademousse.
Søndag FemtendeKarry koteletter med ananas, svampe og ris.
MandagSekstendeTarteletter med rejer, asparges og edamame bønner.
TirsdagSyttendeKarrykål med ris.
OnsdagAttendeFrikadeller med lun pastasalat – pesto, gulerødder, ærter og rød peber.
TorsdagNittendeRød thai karry med ananas, blomkål, peanuts og broccoli.
Fredag TyvendeSkipperlabskovs med rødbeder og sennep.
LørdagEnogtyvendeGratineret pastaret med, skinke, cocktailpølser, tomat, gulerødder, squash og ost.
SøndagToogtyvendeKold kogt hamburgerryg med stuvet sommerkål og kartofler.
MandagTreogtyvendePølser med varm kartoffelsalat.
TirsdagFireogtyvendeFalafler med tzatziki, brød, og græsk salat.
Onsdag FemogtyvendeFisk i fad med grønt, hvidsovs og små kartofler.
TorsdagSeksogtyvende

Festival.

Lars Melings fødselsdag.

Rester til aften.

Fredag SyvogtyvendeRisotto med svampe, asparges og edamame bønner.
Lørdag OtteogtyvendeLasagne med grønne bønner. Dessert: isvafler.
Søndag NiogtyvendeBoller i karry med ris.
MandagTredivteTomatsuppe med suppehorn/pasta, rugbrød/bacon drys og frisk koriander.
TirsdagEnogtredivteÆggekage med kartofler, bacon, purløg og små tomater.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor