Mandag Første Crispy chicken med indisk sovs og ris.
Tirsdag Anden Ovnbagt laks med sesam ovn kartofler og krydderurtedressing.
Onsdag Tredje Frikadeller med grove pommes frites, ærtedip og grøn salat.
Torsdag Fjerde MADS’ FØDSELSDAG. Forårsruller med kød, stegte ris med porre, gulerødder, peanuts, ristet kokos og sur/sød sovs.
Fredag Femte Paneret kyllingelår, græsk salat, tzatziki og flute.
Lørdag Sjette Øl braiserede grisekæber med gulerødder og kartoffelmos. Dessert: citronfromage.
Søndag Syvende Tærte med bacon, porrer og gulerødder.
Mandag Ottende Kylling i karry med ris, ananas, kokos.
Tirsdag Niende Svensk pølseret med grønt drys.
Onsdag Tiende Tarteletter med rejer, asparges og edamamebønner.
Torsdag Ellevte Koteletter med karrysovs med ananas, peberfrugt, svampe og ris.
Fredag Tolvte TOUR DE BREDEGAARD. Pølser med brød, kartoffelsalat og salat.
Lørdag Trettende Mørbradgryde med cocktailpølser og ris. Dessert: Frugttærte al a jordbærtærte.
Søndag Fjortende Pastasalat med kylling, karrydressing, salat, tomater, ærter, kikærter og avocado.
Mandag Femtende Beluga bolognese med pasta.
Tirsdag Sekstende Fiskefrikadeller med dild dressing og bulgursalat.
Onsdag Syttende Pølser med varm kartoffelsalat.
Torsdag Attende Hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sovs.
Fredag Nittende Lammefrikasse med kartofler og gulerødder.
Lørdag Tyvende Dahl med naan brød, creme fraiche. Dessert: pandekager med syltetøj.
Søndag Enogtyvende Svinekød i sur/sød sovs med ris a la Mette.
Mandag Toogtyvende Fiskefilet med ovnkartofler og remo.
Tirsdag Treogtyvende Falafler med rødbede-tzatziki, brød og græsk salat.
Onsdag Fireogtyvende Holmgaardgryde med ris.
Torsdag Femogtyvende FESTIVAL. Frederikkes frikadellegryde med pasta til aftensmad.
Fredag Seksogtyvende LARS’ FØDSELSDAG. Stegt lever med bløde løg, kartofler og brun sovs.
Lørdag Syvogtyvende Karrykål med ris. Dessert: Hansen is.
Søndag Otteogtyvende Lasagne a la Mexico med majs, bønner, oksekød, tomat.
Mandag Niogtyvende Risotto med rejer, champion og edamamebønner.
Tirsdag Tredivte Krydret hakket oksekød med løg, peberfrugt, gulerødder, brød og guacamole.
Onsdag Enogtredivte Kold roastbeef med kold kartoffelsalat med radiser, purløg og asparges.