Menuen i julede december

​December er den hyggeligste måned fyldt med en masse dejlige traditioner. Se her hvilke dejlige juleretter og hverdagsmad beboere, brugere og medarbejdere skal nyde. 

Menuplan december 2017.docx

Menuen i december 2017 på Blindecenter Bredegaard. 

DagDatoMenu
Fredag

Første

 

Ravioli med tomatsauce og revet ost.

Lørdag

 

Anden

PAKKEWEEKEND.

Frikadeller med tomatsauce og pasta. 

Søndag

 

Tredje

PAKKEWEEKEND.

1. søndag i advent.

Ribbenssteg med sprød svær, rødkål, kartofler og sauce. Ønsket af Preben. 

Mandag

 

Fjerde

Charlottes kyllinge-champignon-fløde- tomat og cocktailpølse ret serveret med ris. 

TirsdagFemte

Okselasagne med salat. 

Onsdag

 

 

 

Sjette

Værkstedets julefrokost.

Fire slags sild, fiskefilet med remoulade, æg og rejer med mayonnaise, varmrøget laks med lun røræg og purløg, mørbradbøf med bløde løg, leverpostej med bacon og champignon, ribbensteg med surt, brie, skæreost, blå ost, kiks, druer og peberfrugt.

Dadler, figner, nødder og småkager.

 

Til aften: De dejligste rester fra frokosten står til fri afhentning i køleskabet. 

Torsdag

 

Syvende

Thomas har fødselsdag.

Morgenbrød til hus A.

Buffet. 

Fredag

 

Ottende

Thomas' fødselsdags ønske middag.

Fiskefilet, pommes frites med remoulade. Bananlagkage.

Lørdag

 

Niende

Morgenmad i huset. Pålægsfad og brød  til frokost.

Juletræsfest med æbleskiver og gløgg.

Aftensmad: Kylling i karry serveret med ris

Dessert: Is.

Søndag

 

Tiende

 

2. søndag i advent.

Brunch i spisestuen.

Karrykål med ris. 

Mandag

 

Ellevte

 

Æggekage med bacon og rugbrød og kartofler.

Tirsdag

 

TolvteVarmrøget laks med kartofler og kold sauce.

Onsdag

 

Trettende

 

Boller i karry serveret med dejlige ris.

Torsdag

 

 

Fjortende

 

 

Lones fødselsdag ønske middag.

Gullash med dejlig mos.

Chokolademousse til hus F.

MADMØDE I SPISESTUEN KL. 13-14.

Kom og vær med til at bestemme hvad der skal serveres til julefrokosten anden juledag. 

Fredag

 

Femtende

 

Buffet.

Lørdag

 

 

Sekstende

Ribbenssteg, rødkål, kartofler og sauce.

Dessert: Chokolademousse.

Søndag

 

Syttende

 

3. søndag i advent. 

Ravioli med mozzarella og tomat

serveret med skinke. 

Mandag

 

Attende

 

Chili sin carme.

Tirsdag

 

Nittende

 

Store suppe dag og pandekager med sødt. 

Onsdag

Tyvende

 

Ravioli serveret i tomatsauce.

Torsdag

 

 

 

Enogtyvende

Årets korteste dag. Lysfest til eftermiddag.

Langtidsstegt svinekølle med serveret med ovnbagt grønt og skysauce. 

Fredag

 

ToogtyvendeBiksemad med spejlæg.

Lørdag

 

Treogtyvende

 

Brunch i spisestuen.

Frikadeller med stuvet kål.

Dessert: is med frugtsauce. 

Søndag

 

 

Fireogtyvende

 

Juleaften.

4. søndag i advent.

Brunch i spisestuen.

An og risalamande i Spisestuen kl. 18. 

Mandag

 

Femogtyvende
  1. juledag.

Morgenmad i husene.

Kylling i karry serveret med ris.

 

Tirsdag

 

Seksogtyvende

2. juledag.

Morgenmad i husene.

Julefrokost i spisestuen kl. 13.


Onsdag

 

Syvogtyvende

 

Boller i karry.

Torsdag

 

Otteogtyvende

 

Pulled and, gris, okse serveret i burgerbolle med coleslaw til.

Fredag

 

Niogtyvende

Buffet.

Risengrød. 

Lørdag

 

Tredivte

 

Fiskefilet, pommes frites med remoulade.

Lørdagsdessert.

Søndag

 

Enogtredvte

 

 

Nytårsaften. 

Festmenu, bobler og fyrværkeri.

 


Redaktør