Menuen i december 2020

​Nu kan du se menuen i december måned. Køkkenet ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. 

Vent...

Menuplan december 2020.doc (åbner i Word på ny fane)



UgedagDatoMenu
TirsdagFørsteJordskoksuppe med champignon og brød.
OnsdagAndenThai fiskefrikadeller med rejer, remoulade, ovnkartofler og grønt.
TorsdagTredje

Mexicansk farsbrød og pastasalat med pestodressing.

Pastasalat er ønsket af Yakup.

FredagFjerde

Hamburgerryg med stuvede spidskål og kartofler.

Ønsket af Søren.

LørdagFemte

Lasagne, råkost og brød. Ønsket af Tanja M.

Dessert: ymerfromage med jordbærsovs.

SøndagSjetteForloren and, sovs, kartofler og drueagurker.
MandagSyvendeSvampe–stroganoff og ris.
TirsdagOttende

Thomas' fødselsdagsmiddag:

Fiskefilet remoulade og pommes fritter.

OnsdagNiendeMulles gryde og kartoffelmos.
TorsdagTiende

Krydret hakket oksekød med tzatziki, bulgur og salat.

Salaten: Grøn salat, majs, gulerødder og feta.

Salaten er ønsket af Sabrina.

FredagElvteRullesteg med svesker, sovs, kartofler og rødkål.
LørdagTolvte

Kylling i karry med ris og grønt. Ønsket af Yakup.

Dessert: frugtgrød med mælk.

SøndagTrettende

Pølser med pasta, ketchup, sennep og revet parmesanost.

Ønsket af Jesper L.

MandagFjortende

Lone's fødselsdagsmiddag:

Hakkebøf med løg, sovs, kartofler og grønt.

TirsdagFemtendeBolognese med linser, spaghetti og revet ost.
OnsdagSekstende

Gule ærter med flæsk og medister, kartofler og sennep.

Ønskes af Jacob og Dan.

TorsdagSyttendeFiskekrebinetter, tomatsovs, pasta og råkost.
FredagAttendeFarspindsvin, sovs, kartofler og grønt.
LørdagNittende

Gullasch med kartoffelmos.

Dessert: chokolademousse.

SøndagTyvendeMedisterpølse, sovs, kartofler og rødkål.
MandagEnogtyvendeHarira – Marokkansk suppe og brød.
TirsdagToogtyvendeOvn fisk på grøntsagsbund og ris.
OnsdagTreogtyvendeSkipperlabskovs, smør, purløg, rødbeder og rugbrød.
TorsdagFireogtyvende

Brunch i huset.

JULEAFTEN:

Stegt and, sovs, kartofler, brun kartofler, rødkål og franske kartofler. Ris a la mande med kirsebærsovs.

Øl, sodavand og vin. Slik.

FredagFemogtyvende

1. JULEDAG:

Frederikkes frikadellegryde med pasta.

Ønsket af Ingelise.

LørdagSeksogtyvende

2. JULEDAG:

Morgenmad i huset.

Julefrokost:

Stegt sild, karrysild, æg og rejer, fiskefilet, ribbensteg, lun leverpostej, frikadeller, ost, sødt. Øl, sodavand og snaps.

SøndagSyvogtyvendeBoller i karry med ris og grønt.
MandagOtteogtyvendePikant koteletter i fad med chorizo og bulgur.
TirsdagNiogtyvendeBiksemad med spejlæg og rødbeder.
OnsdagTredivteRisotto med svampe.
TorsdagEnogtredivte

Brunch i huset med lune ting fra køkkenet.

NYTÅRSAFTEN:

Rejecocktail med hvidløgsbrød.

Mørbradgryde med fløde, bacon, cocktailpølser, champignon.

Bagt kartoffelmos.

Vaniljeis, chokoladekage og hindbærsovs.

Øl, sodavand og vin.

Chips, Slik, kransekage og champagne.

Hapsdog til natmad.



Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor