​​

Menuen i december 2021

​Det sørme, det sandt, december! Og her kan du se hvad julede december måneds menu står på. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle.

Vent...


Menuplan december 2021.doc

UgedagDatoMenu
OnsdagFørsteVærkstedets julefrokost.
TorsdagAndenBiksemad med spejlæg. Juleboller til beboerforeningens generalforsamling.
FredagTredjeOksekød i bønnesovs med ris.
LørdagFjerdeMexicansk lasagne. Dessert: risengrød med smørklat og kanelsukker.
SøndagFemteBoller i selleri med kartofler.
MandagSjetteRødbede risotto med gedeost.
Tirsdag SyvendeThomas' fødselsdag.
Fiskefilet med pommes frits og remulade.
OnsdagOttendeFlæskesteg med rødkål, kartofler, brunede kartofler og sovs. Ønsket af Joakim, Ulla og Preben.
TorsdagNiendeSnemandsnæsesuppe med kokosmælk, græskarkerner og brød (gulerods suppe).
FredagTiendeÆbleflæsk med rugbrød og risengrød
LørdagEllevteSkipperlabskovs med rugbrød. Dessert: vaniljebudding med kirsebærsovs.
Søndag TolvteUngarsk cüfte (kødboller) med ris i tomatsovs med brød.
MandagTrettendeSpaghetti carbonara. Ønsket af Nicholas.
TirsdagFjortendeLones fødselsdag.
Hakkebøf med blødeløg, sovs og kartofler.
OnsdagFemtendeThai fiskefrikadeller og nudelsalat.
TorsdagSekstende"Valg flæsk" med persillesovs og kartofler. Ønsket af mange.
FredagSyttendeKartoffel-porresuppe med bacon og brød.
LørdagAttendeKyllingelår og pesto-pasta. Dessert: citronfromage.
SøndagNittendeIndbagt rødspætte med grønt, dild dressing og ris.
MandagTyvendeIndisk Dahl med naanbrød.
TirsdagEnogtyvendeKrebinetter med stuvet gulerødder, ærter og kartofler.
OnsdagToogtyvendeGlaseret medisterpølse med stuvet grønkål.
TorsdagTreogtyvendeGullachs suppe med brød.
FredagFireogtyvende

Juleaften.

Brunch kl. 09:30.

And, rødkål, brunede kartofler, kartofler, franske kartofler, brun sovs og risalamande med kirsebærsovs.

Øl, vand og vin.

LørdagFemogtyvende1.       juledag.

Brunch i huset.
Forloren hare, kartofler og sovs. Dessert: Æbleskiver.
SøndagSeksogtyvende2.       juledag.

Almindelig morgenmad.
Julefrokost kl. 12:30.
Rester fra julefrokost til aften.
MandagSyvogtyvendeÆggekage med broccoli, ost og chilidressing.
TirsdagOtteogtyvendeJambalaya – gryderet med kylling, rejer, tomat og ris.
OnsdagNiogtyvendeStegt lever med løg, kartofler og brun sovs.
TorsdagTredivteHolmgaardgryde – Indisk inspireret gryderet med blomkål.
FredagEnogtredvte

Nytår.

Brunch.

Nytårsmiddag:
Forret: Rejecocktail med dressing og brød.

Hovedret: Oksetyndsteg med stegte kartofler hertil kold bearnaise dip, palmekåls salat med bagt hokkaido og parmesan.

Dessert: Gateau Marcel med bærsovs.

Øl, vand og vin.

Natmad: hotdog.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor