Ugedag | Dato | Menu |
Onsdag | Første | Værkstedets julefrokost. |
Torsdag | Anden | Biksemad med spejlæg. Juleboller til beboerforeningens generalforsamling. |
Fredag | Tredje | Oksekød i bønnesovs med ris. |
Lørdag | Fjerde | Mexicansk lasagne. Dessert: risengrød med smørklat og kanelsukker. |
Søndag | Femte | Boller i selleri med kartofler. |
Mandag | Sjette | Rødbede risotto med gedeost. |
Tirsdag | Syvende | Thomas' fødselsdag. Fiskefilet med pommes frits og remulade. |
Onsdag | Ottende | Flæskesteg med rødkål, kartofler, brunede kartofler og sovs. Ønsket af Joakim, Ulla og Preben. |
Torsdag | Niende | Snemandsnæsesuppe med kokosmælk, græskarkerner og brød (gulerods suppe). |
Fredag | Tiende | Æbleflæsk med rugbrød og risengrød |
Lørdag | Ellevte | Skipperlabskovs med rugbrød. Dessert: vaniljebudding med kirsebærsovs. |
Søndag | Tolvte | Ungarsk cüfte (kødboller) med ris i tomatsovs med brød. |
Mandag | Trettende | Spaghetti carbonara. Ønsket af Nicholas. |
Tirsdag | Fjortende | Lones fødselsdag. Hakkebøf med blødeløg, sovs og kartofler. |
Onsdag | Femtende | Thai fiskefrikadeller og nudelsalat. |
Torsdag | Sekstende | "Valg flæsk" med persillesovs og kartofler. Ønsket af mange. |
Fredag | Syttende | Kartoffel-porresuppe med bacon og brød. |
Lørdag | Attende | Kyllingelår og pesto-pasta. Dessert: citronfromage. |
Søndag | Nittende | Indbagt rødspætte med grønt, dild dressing og ris. |
Mandag | Tyvende | Indisk Dahl med naanbrød. |
Tirsdag | Enogtyvende | Krebinetter med stuvet gulerødder, ærter og kartofler. |
Onsdag | Toogtyvende | Glaseret medisterpølse med stuvet grønkål. |
Torsdag | Treogtyvende | Gullachs suppe med brød. |
Fredag | Fireogtyvende | Juleaften. Brunch kl. 09:30. And, rødkål, brunede kartofler, kartofler, franske kartofler, brun sovs og risalamande med kirsebærsovs. Øl, vand og vin. |
Lørdag | Femogtyvende | 1. juledag.
Brunch i huset. Forloren hare, kartofler og sovs. Dessert: Æbleskiver. |
Søndag | Seksogtyvende | 2. juledag.
Almindelig morgenmad. Julefrokost kl. 12:30. Rester fra julefrokost til aften. |
Mandag | Syvogtyvende | Æggekage med broccoli, ost og chilidressing. |
Tirsdag | Otteogtyvende | Jambalaya – gryderet med kylling, rejer, tomat og ris. |
Onsdag | Niogtyvende | Stegt lever med løg, kartofler og brun sovs. |
Torsdag | Tredivte | Holmgaardgryde – Indisk inspireret gryderet med blomkål. |
Fredag | Enogtredvte | Nytår. Brunch. Nytårsmiddag: Forret: Rejecocktail med dressing og brød. Hovedret: Oksetyndsteg med stegte kartofler hertil kold bearnaise dip, palmekåls salat med bagt hokkaido og parmesan. Dessert: Gateau Marcel med bærsovs. Øl, vand og vin. Natmad: hotdog.
|