Menuen i december 2023

​Der har vist været nisser på spil i december måneds menuplan... Blandt andet nissesovs og juleboller i karry med ris! Se hvad menuen ellers byder på i december måned på Blindecenter Bredegaard. 

Vent...


Menuen på Bredegaard i december 2023.doc (åbner i Word på ny fane)



Fredag Første Hønsekødsuppe med kød og melboller.
Lørdag Anden Svensk Pølseret.
Dessert: Chokolademousse med mynte.
Søndag Tredje Første søndag i advent. 
Forloren juleand med svesker, sovs og kartofler. Dessert: æbleskiver.
Mandag fjerde Vinter dahl med naanbrød.
Tirsdag Femte Julefrokost dagtilbud – buffet til dem der ikke deltager.
Onsdag Sjette Kyllingelår og gul risotto med bagte græskar.
Torsdag  Syvende Thomas’ fødselsdagsmiddag. Fiskefilet med pommes Frits og remulade.
Lagkage til hus A.
Fredag Ottende Frikadeller med rød pesto-pasta.
Lørdag Niende Bøf-stroganoff med mos. Dessert: jule-rødgrød med fløde.
Søndag Tiende Anden søndag i advent. Enebærgryde med ris.
Mandag Ellevte Ærtesuppe med rejer og brød.
Tirsdag Tolvte Stegt sej med purløgssovs, rodfrugt mos og stegte bønner.
Onsdag Trettende Øl braiserede svinekæber med ris og luciaboller.
Torsdag  Fjortende Lones fødselsdagsmiddag. Hakkebøf med blødeløg, kartofler og sovs.
Chokolademousse til hus F. 
Fredag Femtende Sydøstasiatisk svinekød med gulerods ris.
Lørdag Sekstende Spaghetti bolognese med pølser og pasta. Dessert: appelsinfromage.
Søndag Syttende Tredje søndag i advent. Karryvinterkål med ris.
Mandag Attende Æbleflæsk og lun jule postej.
Tirsdag Nittende Julemedister med stuvet grønlangkål og kartofler.
Onsdag Tyvende Juleboller i karry med ris.
Torsdag Enogtyvende Cévapi med vinterkålssalat og brød.
Fredag Toogtyvende Risengrød med hvidtøl.
Lørdag Treogtyvende Kylling i nissesovs med ris og topping (paprikasovs).
Søndag Fireogtyvende Fjerde søndag i advent. 
Juleaften. And, flæskesteg, brunede kartofler, kartofler, rødkål og brun sovs. Ris a’ la mande.
Mandag Femogtyvende Første juledag. Frederikkes frikadellegryde med pasta.
Tirsdag Seksogtyvende Anden juledag. Julefrokost kl. 12:30.
Onsdag Syvogtyvende Thai-andesuppe med kokosmælk og grønt.
Torsdag Otteogtyvende Hamburgerryg i fad med peberfrugt, champignon og ris.
Fredag Niogtyvende Cremet basilikum kylling med ovn kartofler.
Lørdag Tredivte Brunch kl. 9:30 i spisestuen. Millionbøf med mos. Dessert: is.
Søndag Enogtredivte Nytårsaften. Rejecocktail, forloren hare, kartofler, sovs og stegte bønner. Islagkage og kransekage. 



Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor