Menuen i den første efterårsmåned september

​September måned begynder med Bredegaards 84 års fødselsdag og måneden igennem er der en masse fødselarer, der får deres menuønsker opfyldt. 

​Åben og print : Menuplan september 2017 


DagDatoMenu
Fredag
Første

Festival buffet.

Bredegaard har fødselsdag. Lagkage og kakao i husene.

LørdagAnden

Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler. Ønsket af Karin.

Dessert: æblekage med flødeskum og hindbærsyltetøj.   Ønsket af Jesper L.

SøndagTredje

Kjelds fødselsdags ønske middag.

Hakkebøf med bløde løg, sauce, kartofler og rødbeder.

Is til aften.

MandagFjerdeRavioli og tortellini i tomatsauce serveret med salat.
TirsdagFemtePølser med varm kartoffelsalat.
OnsdagSjetteRøget laks serveret med stuvet spinat og brød.
TorsdagSyvendeBuffet med bl.a. øllebrød.
FredagOttendeGris med sværd serveret med sensommer rødkål, brun sauce, rødkål, kartofler og rødbeder.
LørdagNiendeGullasch med mos. Dessert.
SøndagTiendeFrederikkes frikadelleret serveret med pasta.
MandagElvteStegt flæsk med persillesauce til frokost. Gammeldags æblekage til kl. 14.30. Ønsket af Jacob Oldorf.    
TirsdagTolvteForårsruller serveret med stegt ris. Ønsket af Jesper L.
OnsdagTrettende

Ingelises fødselsdags ønske middag.

Krydderboller til morgen i huset.

Frikadeller med kold kartoffelsalat til frokost.

Hansen islagkage til aften.

TorsdagFjortendeGratineret fisk med spinat serveret med brød.
FredagFemtendeSteak med ovngrønt og kartofler dertil svampesauce sauce.
 LørdagSeksendeSørens fødselsdags ønske middag. Porretærte med skinketern. Salat med iceberg, feta, oliven og udskårne tomater. Dessert: Fløderand med karamelsauce.
MandagAttendeBuffet med bl.a. varmrøget laks og rejer.
TirsdagNittendeGrønsagslasagne og salat.
OnsdagTyvende

Susses fødselsdags ønske middag.

Morgenbrød til huset.

Flæskesteg med rødkål, brun sauce, kartofler og rødkål. Og ønsket af Karl Erik:

Citronfromage og lagkage til aftenkaffen.

TorsdagenogtyvendeNicolas' fødselsdags ønske middag (25 år). Morgenbrød i huset. Hjemmelavet pizza til frokost. Lagkage med banan, kagecreme og marcipan til aften.
FredagToogtyvende

Ingrids fødselsdags ønske middag.

Krydderboller til huset til morgen.

Kartoffelmos med millionbøf og rødbeder.

Citronfromage.                     

LørdagTreogtyvendeBoller i karry serveret med ris. Ønsket af Jesper L. Dessert: Rødgrød med fløde.
SøndagFireogtyvendeHakkebøf med bløde løg, spejlæg, brun sauce, kartofler og rødbeder. Ønsket af Preben.
MandagFemogtyvendeTomatsuppe med brødcroutons. Ønsket af Jesper L.
TirsdagSeksogtyvendeÆggekage med kartofler, grønt og bacon. Dertil rugbrød og purløg.
Onsdag syvogtyvendeFisk i karry serveret med ris.
TorsdagOtteogtyvendePaprikakoteletter i fad serveret med ris.
FredagNiogtyvendeRevelsben med kold kartoffelsalat.         Ønsket af Jesper L.         
LørdagTredivteTarteletter med høns i asparges. Dessert.


Redaktør