Menuen i februar 2018

​Hvad mon der står på menuen på Blindecenter Bredegaard i februar måned? Find ud af det her!

Menuplan februar 2018.doc


UgedagDatoMenu
TorsdagFørsteChampignonsuppe med hvidløgsbrød. Ønsket af Yakup.

Fredag

 

Anden

 

KYNDELMISSE. Nu er halvdelen af vinterhalvåret gået.

Jan G. fødselsdag.

Kødsauce med kartoffelmos.

Dessert: budding med kirsebærsauce.

  PAKKE WEEKEND

Lørdag

 

Tredje

 

Jan R. fødselsdag.

Blæksprutter, pommes frites.

Dessert: budding med kirsebærsauce.

SøndagFjerdeForårsruller og gulerodsråkost.
MandagFemteBuffet med bl.a. kyllingevinger fra frys.

Tirsdag

 

Sjette

 

Fiskegratin. Ønsket af Tanja T.

Salat med jordskok. Opskrift fra Glade Tarme.

Onsdag

 

Syvende

Beuf Saute´Stroganoff a la Price serveret med mos.

Ønsket af Søren T.

TorsdagOttendeSpicy svinekam med bagt græskar og salat.

Fredag

 

Niende

Pandekagedag. Hvide tirsdag. Indledningen til den kristne 40 dages faste.

Fyldte pandekager med forskellig topping og søde pandekager.

Lørdag

 

Tiende"Jule" and serveret med sauce, rødkål og kartofler. Lørdagsdessert.  
SøndagElvteKoteletter i fad med grønt og ris. Ønsket af Yakup.
MandagTolvtePølser med varm kartoffelsalat. Ønsket af Niels.
TirsdagTrettendeKylling i karry kogt på høns. Ønsket af Yakup.

Onsdag

 

Fjortende

Brunkål med det hele.

Ønsket af: Jesper L., Alexander og Ulla.

FredagSekstendeOvnstegt unghanebryst med hvidvinssauce, kartofler og gulerod. Ønsket af Ingelise.
Lørdag

Syttende

 

Jesper L. fødselsdag.

Flæskesteg med det hele. Islagkage til dessert.

SøndagAttendeCulottesteg med bagekartofler, grønt og kold sauce.
MandagNittendeDhal indisk linseret.
TirsdagTyvendeBoller i karry. Ønsket af Joakim.

Onsdag

 

EnogtyvendeFiske buffet: muslingesuppe, stegt fisk, sild, kartofler, salat med rejer, brød, kartofler/ mos.

Torsdag

 

Toogtyvende

 

Stegt flæsk med persillesauce og kogte kartofler.

Ønsket af Niels, Alexander, Jesper, Ulla og Simon.

Fredag

 

Treogtyvende

Lammekølle med råstegte kartofler, grønt og lammesauce.

Ønsket af Yakup.

Lørdag

 

Fireogtyvende

Forloren hare med grønt, kartofler og sauce,

Lørdagsdessert.

SøndagFemogtyvendeKoteletter i fad med ris.
MandagSeksogtyvendeBlomkålsgratin med skinke. Ønsket af Yakup.
TirsdagSyvogtyvendeBuffet.

Onsdag

 

Otteogtyvende

 

FÆLLES TEMADAG FOR MEDARBEJDERE. MARIENLYST KL. 11-16.

Almindelig morgenmad.

Frikadeller og flødekartofler til frokost og aften.



Redaktør