Ugedag | Dato | Menu |
Torsdag | Første | Champignonsuppe med hvidløgsbrød. Ønsket af Yakup. |
Fredag | Anden | KYNDELMISSE. Nu er halvdelen af vinterhalvåret gået. Jan G. fødselsdag. Kødsauce med kartoffelmos. Dessert: budding med kirsebærsauce. |
| | PAKKE WEEKEND |
Lørdag | Tredje | Jan R. fødselsdag. Blæksprutter, pommes frites. Dessert: budding med kirsebærsauce. |
Søndag | Fjerde | Forårsruller og gulerodsråkost. |
Mandag | Femte | Buffet med bl.a. kyllingevinger fra frys. |
Tirsdag | Sjette | Fiskegratin. Ønsket af Tanja T. Salat med jordskok. Opskrift fra Glade Tarme. |
Onsdag | Syvende | Beuf Saute´Stroganoff a la Price serveret med mos. Ønsket af Søren T. |
Torsdag | Ottende | Spicy svinekam med bagt græskar og salat. |
Fredag | Niende | Pandekagedag. Hvide tirsdag. Indledningen til den kristne 40 dages faste. Fyldte pandekager med forskellig topping og søde pandekager. |
Lørdag | Tiende | "Jule" and serveret med sauce, rødkål og kartofler. Lørdagsdessert. |
Søndag | Elvte | Koteletter i fad med grønt og ris. Ønsket af Yakup. |
Mandag | Tolvte | Pølser med varm kartoffelsalat. Ønsket af Niels. |
Tirsdag | Trettende | Kylling i karry kogt på høns. Ønsket af Yakup. |
Onsdag | Fjortende | Brunkål med det hele. Ønsket af: Jesper L., Alexander og Ulla. |
Fredag | Sekstende | Ovnstegt unghanebryst med hvidvinssauce, kartofler og gulerod. Ønsket af Ingelise. |
Lørdag | Syttende | Jesper L. fødselsdag. Flæskesteg med det hele. Islagkage til dessert. |
Søndag | Attende | Culottesteg med bagekartofler, grønt og kold sauce. |
Mandag | Nittende | Dhal indisk linseret. |
Tirsdag | Tyvende | Boller i karry. Ønsket af Joakim. |
Onsdag | Enogtyvende | Fiske buffet: muslingesuppe, stegt fisk, sild, kartofler, salat med rejer, brød, kartofler/ mos. |
Torsdag | Toogtyvende | Stegt flæsk med persillesauce og kogte kartofler. Ønsket af Niels, Alexander, Jesper, Ulla og Simon. |
Fredag | Treogtyvende | Lammekølle med råstegte kartofler, grønt og lammesauce. Ønsket af Yakup. |
Lørdag | Fireogtyvende | Forloren hare med grønt, kartofler og sauce, Lørdagsdessert. |
Søndag | Femogtyvende | Koteletter i fad med ris. |
Mandag | Seksogtyvende | Blomkålsgratin med skinke. Ønsket af Yakup. |
Tirsdag | Syvogtyvende | Buffet. |
Onsdag | Otteogtyvende | FÆLLES TEMADAG FOR MEDARBEJDERE. MARIENLYST KL. 11-16. Almindelig morgenmad. Frikadeller og flødekartofler til frokost og aften.
|