Menuen i februar 2024

​Se her hvad køkkenet på Bredegaard har planlagt, at vi skal have på tallerknen i februar måned - med ønsker fra beboere og fødselarer. 

Vent...


Menuen på Bredegaard i februar 2024.doc (åbner i Word på ny fane)​


Ugedag Dato Menu
Torsdag Første Skipperlabskovs, rødbeder, smør og purløg.
Fredag Anden Jan Gadekærs fødselsdagsmiddag:
Millionbøf med kartoffelmos. 
Lørdag Tredje Jan Rasmussens fødselsdagsmiddag: Blæksprutteringe, sur/sød sovs og ris.
Dessert: Gul budding med saft sovs.
Søndag Fjerde Gratineret pasta med tomat, høns og majs. Ønsket af Sabro.
Mandag Femte Vegetarret med kartofler, karry, kikærter og kokosmælk
dertil brød.
Tirsdag Sjette Ovn bagt fisk med stegte grøntsager, karrysovs og bulgur.
Onsdag Syvende Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, rødbeder og revet gulerødder. Ønsket af Mads.
Torsdag Ottende Mexicansk tærte med oksekød.
Fredag Niende Langtidsstegt nakkefilet med stegte pærer og løg, sovs og kartofler.
Lørdag Tiende Forloren hare, sovs, kartofler og tyttebær. Dessert: Pandekager med sødt.
Søndag Elvte Oksekødboller i krydret tomatsovs og ris.
Mandag Tolvte Beluga bolognese med pasta og revet parmesanost.
Tirsdag Trettende Asiatisk hakket svinekød med ris og sød chilisovs.
Onsdag Fjortende Stegt fisk med persillesovs, kartofler og grønt.
Torsdag Femtende Risotto med kylling, svampe og squash.
Fredag Sekstende Krebinetter med stuvede kartofler og grønt.
Lørdag Syttende Jesper Lyngs fødselsdagsmiddag: Pølser med varm kartoffelsalat og sennep.
Dessert: Vaffelis.
Søndag Attende Spaghetti med kødsovs og revet ost. Ønsket af Thomas.
Mandag Nittende Æggekage, ristet rugbrød, purløg og ketchup.
Tirsdag Tyvende “Souvlaki” - Marineret mørbrad med tzatziki, salat og brød.  
Mørbrad ønsket af Stefan.
Onsdag Enogtyvende Cheeseburger og pommes fritter med remoulade.
Torsdag Toogtyvende Frikadeller, sovs, kartofler og agurkesalat.
Ønsket af Karin. Frikadeller ønsket af Thomas.
Fredag Treogtyvende Lasagne med oksekød. Ønsket af hus C og Stefan.
Lørdag Fireogtyvende Medisterpølse, sovs, rødkål og kartofler. Dessert: Pærecrumble med creme fraiche.
Søndag Femogtyvende Mateusz’ fødselsdagsmiddag:
Wienerschnitzel, sovs, grønt og ovn kartofler.
Mandag Seksogtyvende Grøntsagslasagne.
Tirsdag Syvogtyvende Rodfrugter med krydret kylling i fad og ris.
Onsdag Otteogtyvende Stegt lever, sovs, asier og kartofler.
Torsdag Niogtyvende Februar gryde med oksekød og bacon og pasta.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor