Menuen i januar 2020

Godt nytår og vær velkommen 2020. Se her hvad beboere, brugere og medarbejdere skal spise i løbet af årets første måned. 

Vent...

Menuen i januar 2020 på Bredegaard (åbner i Word på ny fane)

UgedagDatoMenu
OnsdagFørsteFiskepinde med remoulade og bådkartofler.
TorsdagAndenSweet and sour grønsager med speltkerner.
FredagTredjeBuffet.
LørdagFjerde

Tarteletter med rejer og asparges (ønsket af Nicholas).

Dessert: Henkogte ananas med ristede nødder og creme sovs.

SøndagFemteBoller i selleri med kartofler.
MandagSjetteStegt torskerogn med sellerislaw og kartofler.
TirsdagSyvendeKarrykålgryde med ris.
OnsdagOttendeOksekød med peberrodssovs og kartofler (ønsket af Søren).
TorsdagNiendeFrikadeller med stuvet kål og kartofler (ønsket af Karin).
FredagTiendeFalafel med fladbrød og hvidløgsdressing (ønsket af Nicholas).
LørdagElvteKødsovs med gulerodsmos. Dessert: Moccamouse
SøndagTolvteUngarnsk gullasch med ris (ønsket af Ulla).
MandagTrettendeMormorkylling med agurkesalat, kartofler og brun sovs.
TirsdagFjortendeRejesuppe med brød.
OnsdagFemtendeStegt flæsk med persillesovs og kartofler (ønsket af Yakup).
TorsdagSekstendeBrunkål med det hele (ønsket af Anne M.).
FredagSyttendeGrønsagslasagne.
LørdagAttendeFyldte pandekager med stegte ris (ønsket af Morten).
SøndagNittendeGlaseret skinke med stuvet spinat og kartofler.
MandagTyvendeKogt torsk med ærtecreme og stegte kartofler.
TirsdagEnogtyvendeSellerikrebinet med kold sovs og grove fritter.
OnsdagToogtyvendeBiksemad.
TorsdagTreogtyvendeFyldte hakkebøffer med ost, løg og peberfrugt med ris og tomatsovs.
FredagFireogtyvendeRikkes fødselsdagsmiddag.
LørdagFemogtyvende

Ullas fødselsdagsmiddag.

Svinekam med rødkål, kartofler og brun sovs. Dessert: Rissi Frutti.

SøndagSeksogtyvendeBlæksprutteringe med hvidløgsdressing og stegte kartofler (ønsket af Jan R.).
MandagSyvogtyvendeWeiner schnitzel med brasede kartofler, ærter og smørsovs.
TirsdagOtteogtyvendeLeverret med porrer og rød peber med mos.
OnsdagNiogtyvende

Jesper Skovs fødselsdagsmiddag.

Ristaffel med ris og kold sovs.

TorsdagTredivteFarseret porrer med kartofler og brun sovs.
FredagEnogtredivteRøget makrel med persillesovs og kartofler (ønsket af Jesper L.).


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor