Ugedag Dato Menu
Søndag Første Pasta med kødsovs og revet ost.
Mandag Anden Indisk dahl med brød.
Tirsdag Tredje Nudelsuppe med høns, champignon, grøn karry og kokosmælk.
Onsdag Fjerde Hakkebøf i brun sovs med kartofler.
Torsdag Femte Kalvehjertegryde med kartoffelmos.
Fredag Sjette Mexi oksekød, hvidløgsdressing og tortillachips.
Lørdag Syvende Tommis fødselsdagsmiddag. Spareribs, bagekartofler, bearnaisesovs og grøntsagsmix.
Søndag Ottende Pølse-pasta pande med ketchup.
Mandag Niende Chili sin carne med brød og cremefraiche.
Tirsdag Tiende Risotto med muslinger.
Onsdag Ellevte Cévapi med spidskålssalat, brød og bønnedressing.
Torsdag Tolvte Svinekød i sennepssovs med broccoli, squash og ris.
Fredag Trettende Oksekødboller i tomatsovs med pasta.
Lørdag Fjortende Boller i karry med ris. Dessert: Chokolademousse.
Søndag Femtende Millionbøf i fad.
Mandag Sekstende Kyllingegryde med ferskner, peberfrugt, karry, kokosmælk og ris.
Tirsdag Syttende Dampet fisk, kartofler og citron/dild sovs.
Onsdag Attende Svinehakkebøf i fad med paprikasovs og ris.
Torsdag Nittende Vintersuppe med tomat, bønner, pasta og brød.
Fredag Tyvende Stegt lever med brun sovs og kartofler.
Lørdag Enogtyvende Farsbrød med kartofler og sovs. Dessert: Citronfromage.
Søndag Toogtyvende Lasagne.
Mandag Treogtyvende Blomkålssuppe med grove stykker brød.
Tirsdag Fireogtyvende Rikkes fødselsdagsmiddag.
Ovnbagt laks med kartofler og hollandaise. Dessert: Ostebord og Cheesecake.
Onsdag Femogtyvende Ullas fødselsdagsmiddag. Forloren and m. æbler og svesker, ovn kartofler, brunsovs og drue agurker.
Torsdag Seksogtyvende Tærte med oksekød, feta og peberfrugt.
Fredag Syvogtyvende Italiensk inspireret kødsovs med ris.
Lørdag Otteogtyvende Brunch. Kyllingelår med pastasalat og karrydressing. Dessert: Is.
Søndag Niogtyvende Jesper Skovs fødselsdagsmiddag. Mørbradgryde med cocktailpølser og ris.
Mandag Tredivte Kartoffelpizza med mozzarella og pesto.
Tirsdag Enogtredivte Langtidsstegt nakkefilet i porre/grønkålssovs med kartofler.