Menuen i juli 2018

Se her hvad der er på menuen på Bredegaard i juli måned, hvor dagtilbuddet holder lukket i uge 29 - 30 - 31. I stedet kan beboere og brugere deltage i de altid sjove og hyggelige sommerferieaktiviteter.

Vent...

Menuplan juli 2018.doc


UgedagDatoMenu
SøndagFørsteGratinerede pastaskruer med kødsauce.

Mandag

 

Anden

Alexanders fødselsdagsmenu.

Pølser med kold og varm kartoffelsalat, sennep, ketchup, og ristede løg. Pandekager med marmelade.

Tirsdag TredjeGazpacho serveret med hvidløgsbrød.

Onsdag

 

Fjerde

 

Sabros fødselsdagsmenu.

Frikadeller med ovnkartofler, gulerod og pastinak.

Lagkage med jordbær og vaniljecreme.

Rundstykker til huset til morgen.

Torsdag FemteBuffet.

Fredag

 

Sjette

Fiskefilet med god remoulade og pommes frites

Ønsket af Anette.

Lørdag

 

Syvende

Koteletter i fad med stegte kartofler.

Dessert: jordbær med fløde.

Søndag

 

Ottende

Madpandekager med tomat og agurkesalat.

Ønsket af Tanja Maj.

Mandag

 

Niende

Kylling i karry med ris.

Ønsket af Alexander.

Tirsdag

 

Tiende

Krebinet med tomatsauce, gulerødder og ris.

Ønsket af Tanja Maj.

Onsdag

 

Elvte

Stegt laks med sauce og kartofler.

Ønsket af Laila.

Torsdag

 

Tolvte

 

Spinatomelet med feta og mandler.

Menumøde kl. 13:00.

Fredag

 

TrettendeStegt flæsk med persillesauce, rødbeder, dijonsennep og dejlige nye kartofler. Ønsket af Ruben og Jesper.

Lørdag

 

Fjortende

Græske frikadeller serveret med kartofler.

Ønsket af Rikke.

SøndagFemtende

Fiskepinde med ovnkartofler og kold sauce.

Ønsket af Tanja.

MandagSeksende

Løg-svampepostej med dejlig salat.

Sommerferieaktivitet: Historiefortælling.

Tirsdag

 

Syttende

Emmas sidste dag.

Brændende kærlighed med bacon.

Ønsket af Jan.

Sommerferieaktivitet: Gasbox.

Onsdag AttendeAnnes fiskeret med buglers.
Torsdag NittendeRevelsben med salat, bagt kartoffel og dressing. Sommerferieaktivitet: Tøsehygge.
Fredag TyvendeKalkun i rød karry serveret med ris.
LørdagEnogtyvendePølser med kold kartoffelsalat.

Søndag

 

Toogtyvende

Frikadeller med sauce, kartofler og asier.

Ønsket af Lars M. og Jesper Skov.

MandagTreogtyvendeBrasede kartofler med spejlæg.

Tirsdag

 

FireogtyvendeKold skinke serveret med risotto med bønner, rødvin og Fontina ost.
Onsdag Femogtyvende

Steakburger med det hele.

Ønsket af Michael, Tanja Maj og Jesper Skov.

Sommerferieaktivitet. Bakketur.

Torsdag

 

SeksogtyvendePanchetta, rullet svinebryst, serveret med kartofler og dejlig salat.

Fredag

 

Syvogtyvende

Grillpølser og kold kartoffelsalat.

Sommerferieaktivitet: Herreaften

Lørdag

 

OtteogtyvendeRoastbeef med kartofler og bløde løg, perleløg og bearnaisesauce. Ønsket af Michael.
SøndagNiogtyvendeMillionbøf med mos. Ønsket af Ruben.                     
MandagTredvteHvide bønner med rødløg og tunfisk.
TirsdagEnogtredvte

Lasagne serveret med salat.

Sommerferieaktivitet: Historiefortælling.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor