Menuen i juli 2021

​Sommerferien står for døren. Selvom dagtilbuddet holder ferielukket i uge 29 - 30 - 31 har vi, som vi plejer, planlagt en masse aktiviteter både på og udenfor Bredegaard.  Sommertiden skydes i gang med det traditionsrige Tour De Bredegaard. Se her hvilke dejlige retter køkkenteamet har sat på menuen i juli måned. 

Vent...

Menuplan juli 2021.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
TorsdagFørsteTarteletter med høns i asparges og champignon.
Fredag Anden

Tour De Bredegaard.

Pølser med kartoffelsalat og brød. Is til dessert.

LørdagTredjeVikingegryde med ris. Dessert: Gammeldags æblekage.
SøndagFjerdeKødsovs med pasta og ærter.
MandagFemteBlomkålssuppe med kødboller og brød.
TirsdagSjetteKartoffelkrebinetter med dressing og bagt gulerodssalat.
OnsdagSyvendeKoldt smørrebrød til frokost og burger med det hele om til aften.
torsdag OttendeRøget makrel med persillesovs, kartofler og bagte rødbeder.
FredagNiendeFrikadeller med blomkåls tzatziki og brød.
Lørdag  Tiende

Lasagne og majskolber.

Dessert: Jordbær med fløde.

SøndagElvteKartoffelfad med hytteost, bacon og tomatsalat.
MandagTolvteTærte med blomkål rød peber, porrer og ost.
TirsdagTrettendeKyllingefrikadeller i peanutssovs og couscous salat.
onsdag FjortendePastafad med skinke, tomat, forårsløg og ost.
Torsdag FemtendeHakket lam i karrykål og ris.
FredagSekstendeBagt laks med peberrodscreme, bagte kartofler og asparges.
LørdagSyttendeClub sandwich med kylling, bacon, brød, grøn salat og karrydressing. Dessert: Rabarber smuldrekage med vaniljecreme.
SøndagAttendeFarsbrød med brun sovs, kartofler og surt.
MandagNittendeButter blomkål a la Bethany med ris.
Tirsdag TyvendePølsevogn.
OnsdagEnogtyvendeRejemousse med brød, salat og urtedressing.
TorsdagToogtyvendeCremet pastasalat med mørbrad og grønt.
FredagTreogtyvendeKoteletter i fad med ris.
LørdagFireogtyvendeJul i juli. Andebryst med hvide og brune kartofler, skysovs og rødkål. Dessert: Ris a l a mande med kirsebærsovs.
Søndag FemogtyvendeKylling med nudelsalat og dressing.
MandagSeksogtyvendeFrederikkes frikadellegryde med pasta og hvidløgsbønner.
Tirsdag SyvogtyvendeBraskartofler med spejlæg og ketchup og broccolisalat.
onsdag Otteogtyvende

Fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og gulerodsråkost

Grillaften.

Torsdag NiogtyvendeStegt krydret hakket oksekød med brød og tzatziki.
FredagTredivteBøf Stroganoff med mosede kartofler og rødbeder.
LørdagEnogtredivte Kylling i karry med ris. Til hus F svinekød i sursød sovs med ris. Dessert: Koldskål med jordbær og kammerjunkere.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor