Menuen i juni 2018

​Juni måned byder på et væld af fødselsdage, Sankt Hans og selvfølgelig den årlige sommerfest, hvor beboere og brugere på Bredegaard åbner dørene op for venner, familie og pårørende. 

Vent...

Menuplan juni 2018.doc


UgedagDatoMenu

Fredag

 

FørsteSkinkesteg serveret med nye kartofler, skøn sauce og timian gulerødder.

Lørdag

 

Anden

Kylling i karry serveret med ris.

Lørdagsdessert: Jordbær med rigtig fløde.

Ønsket af Ruben.

Søndag   TredjeLasagne serveret med råkost.

Mandag

 

FjerdeTomatsuppe med små kødboller og hvidløgsbrød. Ønsket af Dennis og Lars.

Tirsdag

 

FemteStegt fisk med bønner og merian, pommes frites og remoulade. Ønsket af Jesper L.

Onsdag

 

Sjette

 

Frikadeller serveret med salat af butterbeans, tomat, timian og persille.
TorsdagSyvendePølseret i ovn. Ønsket af Lars.

Fredag

 

OttendeFalafel serveret med tzatziki, marokkansk gulerodssalat og brød.

Lørdag

 

 

Niende

SOMMERFEST

Morgenmad i husene.

Plankelaks med salat, grillbuffet og husbagte kager.

Aften:  Tag selv fra kaffekøleskab.

Søndag

 

TiendeLammefrikasse serveret med kartofler.
MandagElvteBrasede kartofler med spejlæg og rugbrød.

Tirsdag

 

TolvteFriske asparges med tynde skiver kogt skinke og nye kartofler. Koldskål med kammerjunkere. Ønsket af Søren og Ulla.

Onsdag

 

Trettende

 

Madudvalgsmøde kl. 13-14.

 

Fiskegratin med laks og grønt. Ønsket af Ruben.

Torsdag

 

Fjortende

Niels' fødselsdag.

Pizza med pacaronni og andet godt. Lagkage til huset til aften

Søren og Jesper ønsker med rejer.

Ruben ønsker med tunfisk.

Fredag

 

FemtendeStegte pølser serveret med kold juni-kartoffelsalat med purløg, sennep og ketchup samt tomatsalat med løg.

Lørdag

 

Sekstende

Kylling i citronsauce serveret med ris.

Dessert: Rødgrød med rigtig fløde. Ønsket af Ruben.

SøndagSyttendeMedisterpølse med rødkål, kartofler og sauce.

Mandag

 

Attende

 

Emma får sit eksamensbevis.

Lasagne med salat.

Tirsdag

 

Nittende

Torbens fødselsdag.

Stegt kalvelever serveret med kogte kartofler, brun sauce og bløde løg og stegte champignon. Citronfromage til huset om aftenen.

Onsdag

 

Tyvende

Yakups fødselsdag.

Pasta med kødsauce.

Torsdag

 

EnogtyvendeMaskeret blomkål med rejer. Ønsket af Ulla og Jesper S.

Fredag

 

ToogtyvendeBøfsandwich serveret med agurkesalat, dressing og salatbord.

Lørdag

 

Treogtyvende

Sankt Hans aften.

Husene griller selv. Revelsben, pølser, kold kartoffelsalat og grøn blandet salat gerne med tomat, purløg, champignon, løg og chili.

Dessert: Hansen is.

Ønsket af Dennis, Jesper L, Ruben, Søren, Tanja T, Ulla og Jesper S.

Søndag

 

Fireogtyvende

Boller i karry serveret med ris.

Mandag

 

 

FemogtyvendePappadelle med kikærter og picada på catalansk (bred pasta med spansk sprødt drys).

Tirsdag

 

Seksogtyvende

Johns fødselsdag.

Hakkebøf med bløde løg, kogte kartofler og brun sauce.  

Rundstykker til morgen i huset.

Rundstykker til formiddag til dagtilbuddet.

Onsdag

 

Syvogtyvende

Lailas fødselsdag.

Bagt laks med hollandaisesauce, asparges med bacon og kartofler.

Lagkage med friske jordbær, gammeldags creme og flødeskum.

Torsdag

 

Otteogtyvende

Karl Eriks fødselsdag.

Flæskesteg med rødkål, kartofler og sauce.

Lagkage med jordbær og gammeldags creme og flødeskum til aften.

Fredag

 

Niogtyvende

Sabrinas fødselsdag.

Pizza med forskellig fyld.

Lagkage med jordbær til huset til aften.

Lørdag

 

TredivteFarsbrød med pølser, kartofler, sauce og grønt.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor