Menuen i juni 2020

Flaget skal hejses mange gange i juni måned på Bredegaard. Intet mindre end 8 beboere har fødselsdag i juni og alle fødselarerne har valgt lige nøjagtig hvad de kunne tænke sig at spise på deres fødselsdag. Se hele menuplanen her. 

Vent...

Menuplan juni 2020.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
MandagFørste

2. pinsedag

Kogt hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder og friske aspargeskartofler.

TirsdagAndenGrøntsagslasagne.
OnsdagTredjeFish `n chips med ærtepure og majskolber.
TorsdagFjerdeKalkunfad med ost og bulgur.
FredagFemte

Grundlovsdag.

Roastbeef med kold kartoffelsalat.

LørdagSjetteKarrykål med ris. Dessert: rabarbergrød med fløde.
SøndagSyvendeKyllingelår med pastasalat, revet gulerod og squash.
MandagOttendeBrændende kærlighed med rødbeder.
TirsdagNiendeLamme kofta (frikadeller) med mynte, tzatziki og stegte ris.
OnsdagTiendeGrøntsags-æggerulle.
TorsdagEllevteBagt laks med ovnkartofler og hvidløgsdressing.
FredagTolvteKyllingesalat med æble, bacon og karrydressing.
LørdagTrettende

Pølsegryde med pasta.

Dessert: koldskål med kammerjunkere.

SøndagFjortende

Hakkebøffer i fløde-løgsovs med bagte gulerødder og kartofler.

Niels' fødselsdagsmiddag.

Hus D skal have pizza.

MandagFemtendeÆggekage med tomat, bacon, purløg og rugbrød.
TirsdagSekstende

Frikadelleburgere med rødkål.

Rasmus' fødselsdagsmiddag.

Hus F skal have "lav selv" carbonara og lagkage.

OnsdagSyttendeThai fiskekager med sur-sød sovs og nudelsalat.
TorsdagAttendeBlomkålssuppe med brød.
FredagNittende

Frederikkes frikadellegryde med pasta.

Torbens fødselsdagsmiddag.

LørdagTyvende

Kødsovs med spaghetti.

Dessert: hindbærtrifli.

Yakups fødselsdagsmiddag.

SøndagEnogtyvendeCulottesteg med bearnaise-dip, bagte kartofler og bønnesalat.
MandagToogtyvendeMulligatawny (karry) suppe med naanbrød.
TirsdagTreogtyvendeForloren hare med brun sovs, kartofler og surt.
OnsdagFireogtyvendeLaksewraps med flødeost, spinat, rød peber og dild.
TorsdagFemogtyvendePastasalat med skinketern, tomat, agurk, majs og karry-ketchup-dressing.
FredagSeksogtyvendeHakkebøf med spejlæg, bagte kartofler og rødbede.         Johns fødselsdagsmiddag.
LørdagSyvogtyvende

Falafel med brød, krydderurtedressing og grøn salat.

Dessert: jordbær med sødmælk.

Lailas fødselsdagsmiddag.                                       

SøndagOtteogtyvende

Millionkarry ret med ris.

Karl Eriks fødselsdagsmiddag.        

MandagNiogtyvende

Pizza med skinke og ananas.

Sabrinas fødselsdagsmiddag.

TirsdagTredivteTaco gryde med nachos og revet ost.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor