Menuen i juni 2021

​Ikke mindre end 6 fødselsdage skal fejres på Blindecenter Bredegaard i løbet af årets første sommermåned, nemlig juni. Udover fødselsdagsmiddage, som beboerne naturligvis selv har valgt, finder du flere retter inspireret af det italienske køkken. Se menuen her. 

Vent...

Menuplan juni 2021.doc (åbner i Word på ny fane).


UgedagDatoMenu
TirsdagFørsteChili sin carne. Serveret med ris.
OnsdagAndenHakkebøf med bløde løg, råstegte kartofler, spejlæg og agurkesalat.
TorsdagTredjeDampet hvid fisk med skummende muslingesauce, smørstegte blomkål og gulerødder.
FredagFjerdeKalkunbryst med små saltbagte kartofler, grønne asparges og salsa romesco.
LørdagFemte

Pasta al 'Amatriciana – klassiker fra Roms sidegader med hvidvin, tomat og bacon.

Dessert: Æble rabarber crumble. Serveres med creme fraiche.

SøndagSjetteMillionbøf med hvide kartofler.
MandagSyvendeFiskefilet med citron, pommes frites og remoulade.
Tirsdag OttendeSommerrisotto med ærter, asparges, mynte og parmesan.
OnsdagNiendeØlmarineret svinenakke med ovnstegte kartofler og kold grøn sauce.
Torsdag TiendeWok med nudler, oksekød og ingefærgrønt.
Fredag ElvteMørbradbøffer med champignon á la créme og små kartofler.
LørdagTolvte

Rosmarinstegt lam med ratatouille og couscous.

Dessert: Pandekager med is og syltetøj.

SøndagTrettendeChicken pie med nye persillekartofler.
Mandag Fjortende

Niels' fødselsdagsmiddag.

Pizza med pepperoni.

Tirsdag FemtendePita falafel.
OnsdagSekstende

Rasmus' fødselsdagsmiddag.

For hus F: Pizza.

Biksemad med bearnaise.

TorsdagSyttendeGrøn grøntsagskarry med ris.
FredagAttendeProvencalsk kalvelever.
LørdagNittende

Torbens fødselsdagsmiddag.

Hamburgerryg med stuvede grønærter og kogte kartofler.

Chokolademousse til dessert.

Søndag Tyvende

Yakups fødselsdagsmiddag.

Pølser med kold kartoffelsalat og røde peberfrugter.

MandagEnogtyvendePaella med kylling og bønner – direkte fra Valencia.
TirsdagToogtyvendeFrikadellesandwich.
OnsdagTreogtyvendeSvampe stroganoff med rodfrugtmos.
TorsdagFireogtyvendePaprikakartoffel med skinke i strimler, timianstegte grøntsager og parmesandressing.
Fredag FemogtyvendeDagens fangst med sauce hollandaise og nye kartofler kogt med løvstikke.
LørdagSeksogtyvende

Grillet oksetykkam med langtidsbagte tomater, sommergrønt og chilimayo.

Dessert: Pavlova med sommerbær

Søndag Syvogtyvende

Lailas fødselsdagsmiddag.

Flæskesteg med behørig garniture.

Manddag Otteogtyvende

Sabrinas fødselsdagsmiddag.

Boller i karry. Serveres med ris

Tirsdag NiogtyvendeBankekød med kartoffelmos.
OnsdagTredivteMajskylling med polenta og hønsesky.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor