Menuen i juni 2022

​Menuen for den første sommermåned, juni er klar. Se hvad køkkenet byder beboere, brugere og medarbejdere på. 

Vent...


Menuplan juni 2022.doc (åbner i Word på ny fane)

Onsdag Første. Stegt lever med løg, sovs, kartofler og drueagurk. Ønsket af Lars B.
Torsdag Anden. Stegt fisk med remoulade og nye kartofler med persille. Ønsket af Svend.
Fredag Tredje. Middelhavskylling med kikærter.
Lørdag Fjerde. Karrykål med hakket oksekød og ris. Dessert: Hansen is. Ønsket af mange.
Søndag Femte. Grundlovsdag og pinsedag. Pinsefrokost. Rester til aften.
Mandag Sjette. 2. pinsedag. Frederikkes frikadellegryde med pasta.
Tirsdag Syvende. Afrikansk linseret med røde linser, peanutbutter og spinat. Med ris og peanuts.  
Onsdag Ottende. Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. Ønsket af mange.
Torsdag Niende. Fiskefrikadeller med remoulade, bagte kartofler og råkost.
Fredag Tiende. Ostegratineret koteletter og ris. Ønsket af Dennis.
Lørdag Ellevte. Sommerfest. Rester til aften.
Søndag Tolvte. Chili con carne med crème fraiche.
Mandag Trettende. Æggekage med rugbrød, purløg og ketchup.
Tirsdag Fjortende. Niels’ fødselsdagsmiddag. Pizza.
Onsdag Femtende. Stegt hornfisk med persillesovs, kartofler og grønt.
Torsdag Sekstende. Rasmus’ fødselsdagsmiddag. Frikadeller, sovs, kartofler og agurkesalat.
Fredag Syttende. Kyllingesalat med bacon, karrydressing og brød.
Lørdag Attende. Kalvefrikasse med asparges og kartofler. Dessert: Rabarbertrifli.
Søndag Nittende. Torbens fødselsdagsmiddag. Bankekød med kartoffelmos.
Mandag Tyvende. Yakups fødselsdagsmiddag. Pasta med kødsovs og revet ost.
Tirsdag Enogtyvende. Pølsevogn.
Onsdag Toogtyvende. Vegetar panag karry med kikærter, grønt og ris.
Torsdag Treogtyvende. Sankt Hans Aften. Kold mad til frokost. Grill i husene om aften.
Fredag Fireogtyvende. Der er et halvt år til juleaften. Andebryst, sovs, rødkål, brunede kartofler, almindelige kartofler.
Lørdag Femogtyvende. Fisk’ n chips, kold sovs og quinoasalat. Dessert: Bønnetræstammer. 
Søndag Seksogtyvende. Krebinetter, stuvede sommerkål og kartofler.
Mandag Syvogtyvende. Risotto med asparges, squash og ærter. 
Tirsdag Otteogtyvende. Stjerneskud.
Onsdag Niogtyvende. Sabrinas fødselsdagsmiddag. Boller i karry og ris.
Torsdag Tredivte. Kold mad til frokost. Grillarrangement i dagtilbuddet om eftermiddag med mad og musik.                  

                                    



Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor