Menuen i maj 2019

​Læs her hvilken dejlig menu beboerne, brugerne og køkkenteamet har sammensat for maj måned. Udover en række fødselsdage og helligdage, er der forårsbal på Bredegaard d. 10. maj.

Vent...


Menuplan maj 2019.doc (åbner i nyt vindue)


UgedagDatoMenu
OnsdagFørsteAnettes fødselsdagsmiddag.
TorsdagAnden Kyllingelever og kartoffelmos. Ønsket af Kjeld.
FredagTredjeHamburgerryg med flødekartofler og gulerødder. Ønsket af Tanja Maj.
LørdagFjerdePastagratin. Dessert: æblekage med smuldredej.
SøndagFemteGræsk farsbrød med tomatsauce og ris.
MandagSjetteBlomkålsgratin med rugbrød og ærter. Ønsket af Tania Thulin.
TirsdagSyvendeHashis med brunkartofler, almindelige kartofler og rødbeder. Ønsket af Ruben.
OnsdagOttendeStegt fiskefilet med ovnkartofler og remoulade hertil græsk salat med oliven og feta ved siden af. Ønsket af Mads, Thomas og Nahid.
TorsdagNiendeÆggekage med bacon, purløg, rugbrød og stegte tomater. Ønsket af Ruben.
FredagTiende

Forårsbal.

Tunmousse med brød. Krebinetter, kold kartoffelsalat med parmaskinke. Grøn salat med oliven og feta ved siden af.

LørdagEllevtePastasalat med karrydressing, kylling og bacon. Dessert: Ymerfromage med hindbærsauce. Ønsket af Ulla.
SøndagTolvte

Tanja Majs fødselsdagsmiddag.

Koteletter i fad med ris.

MandagTrettendeGrønsagstærter og salatbar.
TirsdagFjortendeFranks fødselsdagsmiddag.
OnsdagFemtendeLaks, stegte kartofler, hollandaisesovs og gulerodsråkost med og uden rosiner. Ønsket af Tanja Maj.
TorsdagSekstende

Buffet.

Hveder til aften.

FredagSyttende

St. Bededag.

Kyllingeburger.

LørdagAttendeGryderet med cocktailpølser og pasta. Dessert: pandekager med sødt. Ønsket af Tanja Maj.
SøndagNittendeKarrykål med hakket oksekød og rid.
MandagTyvendeFyldt peberfrugt. Pasta med pesto.
TirsdagEnogtyvendeBiksemad med spejlæg og rødbeder. Ønsket af Jesper S. og Nahid.
OnsdagToogtyvendeRøget makrel med stuvede spidskål og kartofler. Ønsket af Tanja Maj og Tania T.
TorsdagTreogtyvendeBøfsandwich med oksekød, sennep, ketchup, agurkesalat, ristede løg og rå løg. Ønsket af Ruben, Jesper S. og Nahid.
FredagFireogtyvendePizza. Ønsket af Niels og Dennis.
LørdagFemogtyvendeFrikadeller med kold kartoffelsalat. Dessert: blommegrød med mælk. Ønsket af Tania T.
SøndagSeksogtyvendeKylling i karry med ris.
MandagSyvogtyvendeBuffet.
TirsdagOtteogtyvendeJansons fristelser. Ønsket af Jesper L.
OnsdagNiogtyvendeRisotto med kylling. Ønsket af Janni.
TorsdagTredivte

Kristi Himmelfartsdag.

Chili con carne. Ønsket af Lone.

FredagEnogtredivteGammeldags oksesteg med sovs, kartofler, asier og brombær. Ønsket af Ulla.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor