Menuen i maj 2020 på Bredegaard

​Maj er fuld af fødselsdage og helligdage. Se hvilke skønne retter beboere og medarbejdere på Bredegaard skal bespises med.

Vent...

Menuplan maj 2020.doc (åbner i Word på ny fane)



UgedagDatoMenu
FredagFørste

Første maj.

Anettes fødselsdagsmiddag.

Cuvette steg med sovs, kartofler og salat.

Køkkenet er lukket.

LørdagAnden

Kyllingefars med pasta og tomatsovs.

Dessert: frugtgrød med mælk.

SøndagTredjeChili con carne med creme fraiche.
MandagFjerdeFalafel med hvidløgsdressing, brød og græsk salat.
TirsdagFemteStegt fiskefilet med remoulade, ovnkartofler og råkost.
OnsdagSjetteTarteletter med høns i asparges.
TorsdagSyvende

Stegt kalvelever med sovs, kartofler og surt.

Ønsket af Lars B.

FredagOttende

St. Bededag.

Svensk pølseret.

Køkkenet er lukket.

LørdagNiende

Tanja Majs fødselsdagsmiddag.

Lasagne med salat.

Dessert: pandekager med syltetøj.

SøndagTiendeMarokkansk lam med abrikos og kikærter.
MandagEllevteVegetarisk shepherd's pie.
TirsdagTolvteKromutters pande med ris.
OnsdagTrettendeThai fiskefrikadeller med nuddelsalat.
TorsdagFjortende

Franks fødselsdagsmiddag.

Bøf med løg, sovs, kartofler og grønt.

FredagFemtendeHamburgerryg med kartofler, peberrodssovs og dampet asparges. Ønsket af hus B.
LørdagSekstende

Kyllinge powerpot med ris.

Dessert: bondepige med slør.

SøndagSyttendeSøndagsfad med oksekød, kartofler og grøntsager.
MandagAttende

Brasede kartofler med spejlæg, purløg og ketchup.

Mannagrød med kanelsukker.

TirsdagNittendeKrebinetter og stuvede ærter, gulerødder og kartofler.
OnsdagTyvendeStegt laks med hollandaisesovs, kartofler og grønt.
TorsdagEnogtyvende

Kristi himmelfartsdag.

Forloren hare med sovs, kartofler, tyttebær og grønt.

Køkkenet er lukket.

FredagToogtyvendeRisotto med kylling, asparges, champignon og squash.
LørdagTreogtyvende

Hayris fødselsdagsmiddag.

Ribbensteg med sovs, kartofler og rødkål.

Dessert: is.

SøndagFireogtyvendeJægergryde med cocktailpølser og ris.
MandagFemogtyvendeKikærtepande med karry og ristede rugbrød.
TirsdagSeksogtyvende

Frikadeller med kold kartoffelsalat.

Ønsket af hus B.

OnsdagSyvogtyvendeStegt fisk med persillesovs, kartofler og grønt.
TorsdagOtteogtyvendeGratineret farseret squash med pasta med pesto.
FredagNiogtyvendePaneret koteletter, champignonsovs, kartofler og grønt.
LørdagTredivteBoller i karry ris og grønt.
SøndagEnogtredivtePinsefrokost.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor