Menuen i maj 2021

​Menuplanen for maj er klar. Se hvad køkkenet har planlagt af dejlige retter med input fra beboere, brugere og medarbejdere. 

Vent...

Menuplan maj 2021.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
LørdagFørste

Anettes fødselsdagsmiddag.

Hakkebøf med bløde løg, sovs, kartofler og hjemmelavet agurkesalat. Gulerodsråkost med rosiner og saften fra ananas. Citronfromage med flødeskum ved siden af.

SøndagAndenChili con carne med crème fraiche.
MandagTredjeKikærtepande med kartofler, karry og brød.
TirsdagFjerde

Forloren hare med sovs, kartofler, tyttebær og ribsgele.

Ønsket af Anja.

OnsdagFemteFiskekrebinetter med tomatsovs, pasta og grønt.
TorsdagSjetteKoreansk oksekød med sesam, tzatziki og ris.
FredagSyvendeGammeldags kylling med kartofler, sovs, mormorsalat og hjemmelavet agurkesalat. Ønsket af Preben.
Lørdag Ottende

Gratineret fad med pasta, pølser og grønt.

Dessert: Panna cotta med jordbærgele.

SøndagNiende

Tanja Majs fødselsdagsmiddag.

Frikadeller med brun sovs, kartofler og gulerodsråkost med rosiner.

Mandag TiendeVegetarisk tikka marsala med blomkål og ris.
Tirsdag ElvteLammekarry med spinat og ris.
OnsdagTolvteStegt sild med dildsovs, kartofler og grønt.
TorsdagTrettende

Kristi himmelfartsdag.

Irisk stuvning med persilledrys. Ønsket af Ruben.

Fredag Fjortende

Franks fødselsdagsmiddag.

Stegt flæsk med persillesovs, rødbede og nye kartofler.

Lørdag Femtende

Mexicansk kalkun med ost på toppen og ris.

Dessert: Hansen ispind. Ønsket af Tanja Maj.

SøndagSekstendeKødsovs og pasta.
MandagSyttende

Æggekage med stegt bacon, purløg, tomat og rugbrød.

Ønsket af Alexander.

TirsdagAttendeFisk i fad på grøntsagsbund og ris.
OnsdagNittende

Stegt lever med bløde løg, sovs, kartofler og surt.

Ønsket af Lars B.

Torsdag TyvendeKyllingelår med nudler, stegte grøntsager og peanut satay sovs.
FredagEnogtyvendeStegte pølser, kartoffelmos, spidskål og blommerelish.
LørdagToogtyvende

Kødboller i indisk sovs og ris. Ønsket af Jesper S.

Dessert: Koldskål og kammerjunker.

SøndagTreogtyvendePinsefrokost.
MandagFireogtyvende

2 pinsedag.

Lasagne med brød og råkost.

Tirsdag FemogtyvendePaneret kartoffel krebinetter med dressing og perlebygsalat.
OnsdagSeksogtyvendeStegt hornfisk med kartofler, persillesovs og grønt.
Torsdag Syvogtyvende

Frikadeller med kold karrykartoffelsalat.

Ønsket af Tanja T, Karin og Alexander.

Fredag Otteogtyvende
Mexicansk farsbrød med pastasalat med pestodressing.
Lørdag Niogtyvende

Moussaka med råkost.

Dessert: Rombudding med kirsebærsovs. Ønsket af Ulla.

SøndagTredivteJægergryde med cocktailpølser og ris.
MandagEnogtredivteMedisterpølse med sovs, kartofler og asier. Ønsket af Kjeld.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor