​​

Menuen i maj 2022

​Menuen for maj måned er klar. Se hvad beboere, brugere og medarbejdere skal have at spise i maj. 

Vent...


Menuplan maj 2022.doc​ (åbner i Word på ny fane)​


Søndag Første Pasta med kødsovs og revet ost.
Mandag Anden Indisk Dahl med røde linser, kikærter og naanbrød.
Tirsdag Tredje Svensk karry pølseret med pasta.
Onsdag Fjerde Kyllingebryst, stegte kartofler og sovs. Ønsket af Joakim.
Torsdag Femte Forloren hare, kartofler, brun sovs og asier. Ønsket af Ingelise.
Fredag Sjette Rejesuppe med grove stykker. Ønsket af Connie. 
Lørdag Syvende Fiskepinde, kartoffelbåde og remulade.
Dessert: Hansen is. Ønsket af Jesper Skov.
Søndag Ottende Medisterpølse med rødkål, brun sovs og kartofler.
Mandag Niende Æggekage med pasta og chilimayo.
Tirsdag Tiende Paneret flæsk med stegte kartofler og persillesovs. Ønsket af Mads. 
Onsdag Ellevte Brændende kærlighed. Ønsket af Erik og Jacob.
Torsdag Tolvte Chili con carne med crème fraiche og flute. Varme hveder.
Fredag Trettende St. Bededag. 
Tærte med hvid fisk, spinat og hytteost.
Lørdag Fjortende Lasagne. Ønsket af Tanja Maj.
Søndag Femtende Frikadeller, kartofler, rødkål og brun sovs. 
Dessert: Gammeldags æblekage.
Mandag Sekstende Stegte nudler med æg og sesam. 
Tirsdag Syttende Fiskebuffet og risengrød. Ønsket af Katrine.
Onsdag Attende Wienersnitzel, bras kartofler og ærter. Ønsket af Tania T.
Torsdag Nittende Rød risottoret med chorizo, paprika og grøntdrys.
Fredag Tyvende Hakkebøf med syltede rødløg og citronpasta med broccoli.
Lørdag Enogtyvende Kogt skinke, kartoffelbåde og sennep. Ønsket af Lars.
Dessert: Vaniljebudding. Ønsket af Lars
Søndag Toogtyvende Kyllingelår med rødpesto og pasta.
Mandag Treogtyvende Karrysuppe m. kokosmælk, ristede kikærter og brød.
Tirsdag Fireogtyvende Hjertegryde med ris.
Onsdag Femogtyvende Flæskesteg, kartofler, sprød rødkålssalat og sovs. Ønsket af mange.
Torsdag Seksogtyvende Pastaret med rejer, eddermamebønner, pikant ost, dild og citron.
Fredag Syvogtyvende Boller i karry med vilde ris.
Lørdag Otteogtyvende Pølser med kold kartoffelsalat.
Dessert: Koldskål med jordbær.
Søndag Niogtyvende Forårsruller, nudelsalat og peanutdressing.
Mandag Tredivte Blomkålsgratin.
Tirsdag Enogtredvte Serbisk Cevapi med spidskålssalat, bønnedip og brød. Ønsket af Sabro.




Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor