Ugedag Dato Menu
Mandag Første Anettes fødselsdagsmiddag.
Biksemad med spejlæg og ketchup.
Dessert til huset: citronfromage.
Tirsdag Anden Maccaroni and cheese.
Onsdag Tredje Boller i selleri med kartofler.
Torsdag Fjerde Gryderet med svinekød og ris. Varme hveder med smør.
Fredag Femte St. Bededag. Tomatsuppe med brød.
Lørdag Sjette Gryderet. Dessert: frugtgrød med fløde.
Søndag Syvende Falafel med tzatziki og brød.
Mandag Ottende Stegt torskerogn med ovnkartofler og remulade.
Tirsdag Niende Tanja Majs fødselsdagsmiddag.
Lasagne med flute. Rundstykker til morgen i huset og pandekager med syltetøj også til huset.
Onsdag Tiende Lammefrikadeller med græsk salat og stegte kartofler.
Torsdag Ellevte Butter chicken med ris.
Fredag Tolvte Flødepasta i fad med grønt og oksekød.
Lørdag Trettende Fiskefrikadeller med dildkartofler og asparges. Dessert: sveske trifli.
Søndag Fjortende Franks fødselsdagsmiddag.
Hakkebøf med bløde løg, sovs og nye kartofler. Dessert til huset.
Mandag Femtende Blomkålssuppe med ristede græskarkerner og brød.
Tirsdag Sekstende Cévapi med spidskålssalat. Brød og hummus.
Onsdag Syttende Koteletter i fad med champignon, tomater og ris.
Torsdag Attende Kristi Himmelfartsdag. Fiskefilet med pommes frites og remulade.
Fredag Nittende Tarteletter med høns i asparges.
Lørdag Tyvende Rullesteg med brun sovs. Surt og kartofler.
Søndag Enogtyvende Lasagne.
Mandag Toogtyvende Pastagratin med spinat og champignon.
Tirsdag Treogtyvende Gammeldags kylling med persille, smørsovs og kartofler. Ønsket af Mads.
Onsdag Fireogtyvende Frikadeller med kold kartoffelsalat.
Torsdag Femogtyvende Forårsrisotto med kylling.
Fredag Seksogtyvende Pizza med pesto og kartoffel.
Lørdag Syvogtyvende Brunch. Karrykål med ris. Dessert: koldskål.
Søndag Otteogtyvende Pinse. Pinsefrokost. Rester og ostefad til aften.
Mandag Niogtyvende 2. pinsedag. Kylling i paprikasovs og ris.
Tirsdag Tredivte Spansk æggekage med bacon.
Onsdag Enogtredivte Musaka