Menuen i marts 2018

Se hvilke dejlige måltider beboere, brugere og medarbejdere skal nyde i løbet af årets første forårsmåned. 

Vent...

Menuplan marts 2018.doc


UgedagDatoMenu
Torsdag

Første

 

 

Velkommen til Anne, ny medarbejder i køkkenet.

Makaroni and cheese med kalkun. Ønsket af Connie.

Fredag

 

Anden

 

Ninnas bisættelse i spisestuen kl. 12.

Vi sørger for at personalet kan hente lækre sandwich i spisestuen og serverer den rundt om på Bredegaard.

Spisestuen gøres klar til fælles bisættes arrangement kl. 12.

Til aften serverer vi tarteletter med høns i asparges (pakket til husene).

  PAKKEWEEKEND

Lørdag

 

Tredje

 

Medisterpølse med flødekartofler og broccolisalat.       

Dessert: vafler med flødeskum og syltetøj.     

Ønsket af Tanja M.

SøndagFjerdeKødtimbale med ærter og gulerod serveret med kartofler og brun sauce. Ønsket af Tanja T.
Mandag

Femte

 

Pølser med kartoffelmos, ketchup og sennep. Ønsket af Ulla.

Tirsdag

 

Sjette

 

Stegt torskerogn serveret med remoulade, kartofler og grønt. Ønsket af Jesper.
OnsdagSyvendeLam i yoghurt med kardemomme, persillesalat og bulgur.
Torsdag

Ottende

 

 

Ledermøde kl. 9-13.

Græskarsuppe serveret med hvidløgsstegte græskarkerner og hvidløgsbrød. Ønsket af Berit.

FredagNiendePizza med forskellig fyld. Ønsket af Niels.

Lørdag

 

Tiende

Stegte ris med forårsruller. Ønsket af Dan

Dessert: Rabarber-jordbær grød serveret med flødeskum.

Ønsket af Tanja M.

SøndagEllevteCulotte med bagekartofler, grønt og sauce.
  EMMAS MADUGE.
MandagTolvteIndisk karryret med sweet potatoes.
TirsdagTrettendePastafad med champignon.

Onsdag

 

Fjortende

 

 

 

Madudvalgsmøde kl. 13-14.

Okonomiyaki = japansk madpandekage med bl.a. forårsløg.

Torsdag

Femtende

 

Ledermøde kl. 9-13.

Risotto med østershat og grønne bønner

Fredag

Sekstende

 

Burger med ovnkartofler og hjemmelavet mayonnaise, salat og tomat.
Lørdag

Syttende

 

Enebærret med svinekød og bagt kartoffelmos.        

Dessert kaffefromage.

SøndagAttende

Kotelet med svampesauce, kartofler og grønt.

Søndagskage: gulerodskage.

MandagNittendeBuffet.
TirsdagTyvendeVarmrøget laks med stuvet spinat og kartofler.

Onsdag

 

EnogtyvendeGammeldags stegt and med rødkål, sauce, brune og hvide kartofler.  Ønsket af Tanja, Tanja, Ulla, Jesper, Joakim, Berit og Jakob.
TorsdagToogtyvendeUllas grøddag. Flere slags grød og ekstra pålægsfad.

Fredag

 

TreogtyvendeBurger med ovnkartofler og hjemmelavet mayonnaise, salat og tomat.

Lørdag

 

Fireogtyvende

Hamburgerryg med små kartofler, grønt og bearnaisesauce.  Ønsket af Tanja M.

Lørdagsdessert.

Søndag

Femogtyvende

 

Palmesøndag.

Psta bolognese. Ønsket af Sabro.

MandagSeksogtyvendeKarry-rejesuppe. Værkstedsfesten gamle opskrift. Ønsket af bl.a. Anja).
TirsdagSyvogtyvendeLammefrikadeller serveret med kartofler, kogt blomkål og gulerødder, sauce. Ønsket af Tanja.
OnsdagOtteogtyvendeStegt flæsk med persillesauce, kartofler og råkost.      Ønsket af alle.
Torsdag

Niogtyvende

 

Skærtorsdag.

Brunch.

Lammekølle serveres i husene. Intet køkkenpersonale.

Fredag

Tredivte

 

Langfredag.

Brunch.

Kalkun ret med tomatsauce og pasta.

LørdagEnogtredvteBrunch.
Lasagne.



Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor