Ugedag | Dato | Menu |
Torsdag | Første | Velkommen til Anne, ny medarbejder i køkkenet. Makaroni and cheese med kalkun. Ønsket af Connie. |
Fredag | Anden | Ninnas bisættelse i spisestuen kl. 12. Vi sørger for at personalet kan hente lækre sandwich i spisestuen og serverer den rundt om på Bredegaard. Spisestuen gøres klar til fælles bisættes arrangement kl. 12. Til aften serverer vi tarteletter med høns i asparges (pakket til husene). |
| | PAKKEWEEKEND |
Lørdag | Tredje | Medisterpølse med flødekartofler og broccolisalat. Dessert: vafler med flødeskum og syltetøj.
Ønsket af Tanja M. |
Søndag | Fjerde | Kødtimbale med ærter og gulerod serveret med kartofler og brun sauce. Ønsket af Tanja T. |
Mandag | Femte | Pølser med kartoffelmos, ketchup og sennep. Ønsket af Ulla. |
Tirsdag | Sjette | Stegt torskerogn serveret med remoulade, kartofler og grønt. Ønsket af Jesper. |
Onsdag | Syvende | Lam i yoghurt med kardemomme, persillesalat og bulgur. |
Torsdag | Ottende | Ledermøde kl. 9-13. Græskarsuppe serveret med hvidløgsstegte græskarkerner og hvidløgsbrød. Ønsket af Berit. |
Fredag | Niende | Pizza med forskellig fyld. Ønsket af Niels. |
Lørdag | Tiende | Stegte ris med forårsruller. Ønsket af Dan Dessert: Rabarber-jordbær grød serveret med flødeskum. Ønsket af Tanja M. |
Søndag | Ellevte | Culotte med bagekartofler, grønt og sauce. |
| | EMMAS MADUGE. |
Mandag | Tolvte | Indisk karryret med sweet potatoes. |
Tirsdag | Trettende | Pastafad med champignon. |
Onsdag | Fjortende | Madudvalgsmøde kl. 13-14. Okonomiyaki = japansk madpandekage med bl.a. forårsløg. |
Torsdag | Femtende | Ledermøde kl. 9-13. Risotto med østershat og grønne bønner |
Fredag | Sekstende | Burger med ovnkartofler og hjemmelavet mayonnaise, salat og tomat. |
Lørdag | Syttende | Enebærret med svinekød og bagt kartoffelmos. Dessert kaffefromage. |
Søndag | Attende | Kotelet med svampesauce, kartofler og grønt. Søndagskage: gulerodskage.
|
Mandag | Nittende | Buffet. |
Tirsdag | Tyvende | Varmrøget laks med stuvet spinat og kartofler. |
Onsdag | Enogtyvende | Gammeldags stegt and med rødkål, sauce, brune og hvide kartofler. Ønsket af Tanja, Tanja, Ulla, Jesper, Joakim, Berit og Jakob. |
Torsdag | Toogtyvende | Ullas grøddag. Flere slags grød og ekstra pålægsfad. |
Fredag | Treogtyvende | Burger med ovnkartofler og hjemmelavet mayonnaise, salat og tomat. |
Lørdag | Fireogtyvende | Hamburgerryg med små kartofler, grønt og bearnaisesauce. Ønsket af Tanja M. Lørdagsdessert. |
Søndag | Femogtyvende | Palmesøndag. Psta bolognese. Ønsket af Sabro. |
Mandag | Seksogtyvende | Karry-rejesuppe. Værkstedsfesten gamle opskrift. Ønsket af bl.a. Anja). |
Tirsdag | Syvogtyvende | Lammefrikadeller serveret med kartofler, kogt blomkål og gulerødder, sauce. Ønsket af Tanja. |
Onsdag | Otteogtyvende | Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og råkost. Ønsket af alle. |
Torsdag | Niogtyvende | Skærtorsdag. Brunch. Lammekølle serveres i husene. Intet køkkenpersonale. |
Fredag | Tredivte | Langfredag. Brunch. Kalkun ret med tomatsauce og pasta. |
Lørdag | Enogtredvte | Brunch. Lasagne.
|