Menuen i marts 2019

Se hvad beboere, brugere og medarbejdere skal have at spise i marts, årets første forårsmåned. 

Vent...

Menuplan marts 2019.doc


UgedagDatoMenu
FredagFørsteFrikadeller med pastasalat.
LørdagAnden Chili con carne med ris og creme fraiche. Dessert: chokoladebudding. Ønsket af Ole.
SøndagTredjePølser med brød, ketchup, sennep og ristede løg.
MandagFjerdeForårsruller med soya og rødbedebygotto. Forårsruller ønsket af John S.
TirsdagFemtePandekagedag. Tomatsuppe med suppehorn og brød. Pandekager med sødt.
OnsdagSjettePrebens fødselsdagsmiddag.
TorsdagSyvendeFiskefrikadeller med rejer, remoulade, stegte kartofler og grønt.
FredagOttendeKoteletter i fad med kartofler og ris. Ønsket af Peter Poul.
LørdagNiendeMogens' fødselsdagsmiddag.
SøndagTiendeGullasch med kartoffelmos.
MandagEllevteGrøntsagslasagne. Ønsket af Karina.
TirsdagTolvteKylling i karry med ristaffel.
OnsdagTrettendeFiskebuffet.
TorsdagFjortendeSkipperlabskovs med purløg, rødbede og smør.
FredagFemtendeRibbensteg med sovs, kartofler, asier og rødkål. Ønsket af Jesper Lyng.
LørdagSekstendeKyllingelår med pastasalat. Dessert: frugtgrød med mælk.
SøndagSyttendeGlaseret skinke med flødekartofler og grønt.
MandagAttendeFalafel med brød, hvidløgsdressing og græsk salat.
TirsdagNittendeStegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. Ønsket af Ruben.
OnsdagTyvendeLakselasagne med spinat.
TorsdagEnogtyvendeKogt oksekød med peberrodssovs, kartofler og grønt. Ønsket af Ruben.
FredagToogtyvendeMexicansk kalkun med ris.
Lørdag

Treogtyvende

 

Farspindsvin med brun sovs, kartofler og gulerødder. Ønsket af Tania T. Dessert: Frugt med råcreme.
SøndagFireogtyvendeThereses fødselsdagsmiddag.
MandagFemogtyvendeIndisk dahl med brød.
TirsdagSeksogtyvendeBiksemad med spejlæg og rødbede. Ønsket af Ole og Dan.
OnsdagSyvogtyvendeStegt fiskefilet med pomfritter og remoulade.
TorsdagOtteogtyvendeSvensk pølseret.
FredagNiogtyvendeLækker steg med bearnaisesovs, stegte kartofler og grøn.
LørdagTredivteGratineret pastaret. Dessert. Svesketrifli.
SøndagEnogtredivteKåldolmer med muskatnødsovs, kartofler og drueagurker.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor