Ugedag | Dato | Menu |
Fredag | Første | Frikadeller med pastasalat. |
Lørdag | Anden | Chili con carne med ris og creme fraiche. Dessert: chokoladebudding. Ønsket af Ole. |
Søndag | Tredje | Pølser med brød, ketchup, sennep og ristede løg. |
Mandag | Fjerde | Forårsruller med soya og rødbedebygotto. Forårsruller ønsket af John S. |
Tirsdag | Femte | Pandekagedag. Tomatsuppe med suppehorn og brød. Pandekager med sødt. |
Onsdag | Sjette | Prebens fødselsdagsmiddag. |
Torsdag | Syvende | Fiskefrikadeller med rejer, remoulade, stegte kartofler og grønt. |
Fredag | Ottende | Koteletter i fad med kartofler og ris. Ønsket af Peter Poul. |
Lørdag | Niende | Mogens' fødselsdagsmiddag. |
Søndag | Tiende | Gullasch med kartoffelmos. |
Mandag | Ellevte | Grøntsagslasagne. Ønsket af Karina. |
Tirsdag | Tolvte | Kylling i karry med ristaffel. |
Onsdag | Trettende | Fiskebuffet. |
Torsdag | Fjortende | Skipperlabskovs med purløg, rødbede og smør. |
Fredag | Femtende | Ribbensteg med sovs, kartofler, asier og rødkål. Ønsket af Jesper Lyng. |
Lørdag | Sekstende | Kyllingelår med pastasalat. Dessert: frugtgrød med mælk. |
Søndag | Syttende | Glaseret skinke med flødekartofler og grønt. |
Mandag | Attende | Falafel med brød, hvidløgsdressing og græsk salat. |
Tirsdag | Nittende | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. Ønsket af Ruben. |
Onsdag | Tyvende | Lakselasagne med spinat. |
Torsdag | Enogtyvende | Kogt oksekød med peberrodssovs, kartofler og grønt. Ønsket af Ruben. |
Fredag | Toogtyvende | Mexicansk kalkun med ris. |
Lørdag | Treogtyvende | Farspindsvin med brun sovs, kartofler og gulerødder. Ønsket af Tania T. Dessert: Frugt med råcreme. |
Søndag | Fireogtyvende | Thereses fødselsdagsmiddag. |
Mandag | Femogtyvende | Indisk dahl med brød. |
Tirsdag | Seksogtyvende | Biksemad med spejlæg og rødbede. Ønsket af Ole og Dan. |
Onsdag | Syvogtyvende | Stegt fiskefilet med pomfritter og remoulade. |
Torsdag | Otteogtyvende | Svensk pølseret. |
Fredag | Niogtyvende | Lækker steg med bearnaisesovs, stegte kartofler og grøn. |
Lørdag | Tredivte | Gratineret pastaret. Dessert. Svesketrifli. |
Søndag | Enogtredivte | Kåldolmer med muskatnødsovs, kartofler og drueagurker.
|