Menuen i marts 2020

​Så er menuen for marts måned klar! Se her hvad beboere, brugere og medarbejdere skal have at spise. 

Vent...

Menuplan marts 2020.docx (åbner i Word på ny fane)


DagDatoMenu
Søndag FørsteVikingegryde med ris.
Mandag Anden Kartoffel-porre suppe med brød.
Tirsdag Tredje Fiskefilet med ovnstegte kartofler og remoulade.
OnsdagFjerdeStifado med ris.
Torsdag FemteFriderice med kylling og grønt.
Fredag Sjette

Prebens fødselsdagsmiddag.

Hakkebøf med bløde løg, brun sauce og kartofler.

Lørdag SyvendeMakaronifad (skinke, makaroni, tomatsovs og ost). Ønsket af Ulla. Lørdagsdessert: citronfromage.
Søndag OttendeKoteletter i fad med ris.
Mandag Niende

Mogens fødselsdagsmiddag.

Gule ærter med det hele.  

Tirsdag TiendeDahl med ris, rita og naan brød. Ønsket af Hayri.
Onsdag EllevteKrebinetter med brun sauce og kartofler.
Torsdag TolvteMaskeret blomkål.
Fredag TrettendePastafad med grøntsager.
Lørdag Fjortende

Mørbradgryde med ris. Ønsket af Dan.

Lørdagsdessert: gammeldags æblekage. Ønsket af Lars M.

Søndag FemtendeMusaka. Ønsket af Ulla.
Mandag SekstendeThaisuppe med kylling og kokosmælk.
Tirsdag SyttendeKartoffelkrebinetter med bulgur salat og hvidløgsdressing.
Onsdag AttendeStegt flæsk med persillesauce og kartofler. Ønsket af Jacob.
Torsdag NittendeStegt hornfisk med varm kartoffelsalat. Ønsket af Ruben.
Fredag TyvendeKold mad til middag og forårsbal til aften.
Lørdag Enogtyvende

Boller i karry med ris.

Lørdagsdessert: Is. Ønsket af Jesper Skov.

Søndag Toogtyvende Pasta med kødsovs.
Mandag TreogtyvendeHakkebøffer i fad med ris.
Tirsdag FireogtyvendeThereses fødselsdagsmiddag (har fødselsdag d. 25/3). Ovnstegt kalkun med brun sauce og ovnkartofler.
Onsdag Femogtyvende Lakselasagne med spinat.
TorsdagSeksogtyvendeTomatsuppe med suppehorn og cremefraiche.
Fredag Syvogtyvende Biksemad med spejlæg.
Lørdag Otteogtyvende

Blæksprutteringe med sur/sød sauce og ris. Ønsket af Jan.

Lørdagsdessert: hindbærmousse. Ønsket af Jesper Lyng.

Søndag NiogtyvendeHønsefrikasse med kartofler.
MandagTrediveRisotto med kylling, svampe og eddermamebønner.
Tirsdag EnogtrediveFrikadeller med pastasalat.



Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor