Menuen i marts 2021

Foråret er over os og menuplanen for den første forårsmåned ligger klar allerede nu. 

Vent...

Menuplan marts 2021.doc (åbner i Word på ny fane)



UgedagDatoMenu
MandagFørsteTomatsuppe med pastahorn og madbrød.
Tirsdag AndenStegt fiskefilet med citron, dilddressing og bulgursalat.
Onsdag TredjeStegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
TorsdagFjerdePølsegryde med løg, champignon og pasta.
Fredag FemteKrydret hakket oksekød med tzatziki og ovnkartofler.
LørdagSjette

Prebens fødselsdag.

Flæskesteg med rødkål, brun sovs og kartofler.

Dessert. Isvafler.

Søndag SyvendePasta i fad med skinke, tomat og ost.
Mandag OttendeTærte med bacon og porrer. Hertil gulerodsråkost.
TirsdagNiende

Mogens' fødselsdag.

Brasede kartofler med spejlæg og rødbeder. Øllebrød med flødeskum.

Onsdag TiendeKyllingelår med lun pastasalat.
Torsdag ElvteLammegryde med kikærter, abrikoser og små flutes.
Fredag TolvteBagt laks med peberrodscreme og bagte kartofler. Salat med æbler, eddermamebønner og granatæbler.
Lørdag Trettende

Boller i karry med ris og ærter.

Dessert. Pæretærte med vaniljeecreme.

Søndag FjortendeBenløse fugle med kartoffelmos og agurkesalat.
Mandag FemtendeÆggekage med tomat, purløg og rugbrøds-croutoner.
Tirsdag SekstendeHønsekødssuppe med kød, melboller og kartoffeltern.
OnsdagSyttendeHakkebøffer mede bruschetta med champignon, løg og ost. Grøn salat med agurk og tomat ved siden af.
Torsdag AttendeGlaseret skinke med flødekartofler og grønne bønner.
FredagNittendeTarteletter med rejer, asparges og broccoli.
Lørdag Tyvende

Frederikkes frikadellegryde med pasta.

Dessert. Svesketrifli.

Søndag EnogtyvendeHamburgerryg med stuvet spinat og kartofler.
Mandag ToogtyvendeKylling i karry med ris, spidskålssalat med ananas, rosiner og kokos.
TirsdagTreogtyvendeFiskefrikadeller med kold remouladesovs, ovnkartofler og gulerødder.
Onsdag FireogtyvendeGrønsagslagsagne.
Torsdag Femogtyvende

Thereses fødselsdag.

Stegt kalkun med brun sovs og stegte kartofler             

Fredag SeksogtyvendeVegetar pizza. Kartoffel-forårsløg-mozzarella. Champignon-løg-feta og tomat-revet ost.        
Lørdag Syvogtyvende

Kødsovs med spaghetti, majs og revet ost.

Dessert. Bagt smuldre æblekage med creme fraiche.

Søndag OtteogtyvendeKarrykål med hakket oksekød og ris.
Mandag NiogtyvendeMinestroneseuppe med hvidløgsflute.
Tirsdag TredivteFrikadeller med persillesovs og kartofler.
OnsdagEnogtredivteHjertegullash med mos og bagte rødbeder.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor