Ugedag Dato Menu
Onsdag Første Dybstegt svinemørbrad i sur/sød med nudler.
Torsdag Anden Svensk pølseret.
Fredag Tredje Kyllingemedister med flødekartofler og bønnesalat.
Lørdag Fjerde Vikingegryde med ris. Dessert: Hindbærtrifli.
Søndag Femte Maskeret blomkål med rejer, dilddressing, ærter og brød.
Mandag Sjette Millionbøf med kartoffelmos.
Tirsdag Syvende Sellerikrebinetter med hvidløgsdressing, tomatsalat og flute.
Onsdag Ottende Ribbenstegssandwich med det hele.
Torsdag Niende Tomatsuppe med kødboller, suppehorn og brødsticks.
Fredag Tiende Oksekød i fløde/champignonsovs med bagt kartoffelmos.
Lørdag Ellevte Boller i karry med ris. Dessert: Pandekager med syltetøj og sukker.
Søndag Tolvte Hakkebøffer med italiensk inspireret pastasovs.
Mandag Trettende Æggekage med bacon, tomat, purløg og ristet rugbrød.
Tirsdag Fjortende Fiskeburger med coleslaw.
Onsdag Femtende Hakket oksekød med nachos, guacamole, ost og salat.
Torsdag Sekstende Oksehjertegryde med kartoffelmos.
Fredag Syttende Falafel med salat, myntedressing og naanbrød.
Lørdag Attende Pastasalat med skinke, gulerødder, majs, ærter og karrydressing. Dessert: Mix frugt crumblekage med cremefraiche.
Søndag Nittende Roastbeef med kold bearnaise, ovnkartofler og salat.
Mandag Tyvende Sushi fiskefilet wraps med lakse leverpostej.
Tirsdag Enogtyvende Pasta med høns og cremet tomat.
Onsdag Toogtyvende Brændende kærlighed med bacon, løg, pølser og rødbede.
Torsdag Treogtyvende Kyllingekebab med wraps og tzatziki.
Fredag Fireogtyvende Koteletter i fad med ris.
Lørdag Femogtyvende Frederikkes frikadellegryde med pasta. Dessert: Is med vafler.
Søndag Seksogtyvende Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup og sennep.
Mandag Syvogtyvende Brasede kartofler, spejlæg og ketchup. Risengrød med kanelsukker.
Tirsdag Otteogtyvende Fiskefrikadeller med gulerodsråkost, remoulade og ovnkartofler.
Onsdag Niogtyvende Hjerteoksefars med stuvede hvidkål og kartofler.
Torsdag Tredivte Gullaschsuppe med brød.
Fredag Enogtredivte Tarteletter med høns i asparges.