Menuen i milde maj

​Maj er fuld af helligdage, fødselsdage og masser af dejlig mad til beboere, brugere og medarbejdere på Blindecenter Bredegaard. 

Vent...

Menuplan maj 2018


UgedagDatoMenu

Tirsdag

 

Første

 

Dagtilbuddet er lukket.

Anette har fødselsdag.

Brunch kl. 09:30-11:30

Hakkebøf med bløde løg, sauce, agurkesalat og kartoffel. Lagkage til aften til hus F.

Onsdag

 

Anden

 

Hele køkkenet er på kursus.

Skinke og kartoffelsalat, pastasalat og revet gulerod. Dagtilbuddet sætter frem og vasker op.

Torsdag TredjeStegt flæsk med persillesauce og kartofler.

Fredag

 

Fjerde

Forårsbal.

Kold mad til alle til frokost.

Culottesteg med bådkartofler, rødvinssauce og tomatsalat. Hansen is på pind og i vaffel. Småkager til kaffen.

Lørdag

 

Femte

Enebærgryde serveret med kartofler.

Dessert: Trifli.

SøndagSjetteFrikadeller med flødekartofler og råkost.
MandagSyvendeBiksemad med spejlæg. Ønsket af Jesper Skov.
Tirsdag OttendeRøget makrel serveret med stuvet spidskål og kartofler. Ønsket af Jacob O. Jacob hjælper Camilla med at pille makrel.
Onsdag Niende

Tanja Maj har fødselsdag.

Lasagne og råkost med rosiner. Chokolademousse til huset.

Torsdag

 

Tiende

 

Kristi Himmelfarts dag.

Boller i karry serveret med ris. Klatkage med syltetøj.

Fredag

 

ElvteStegt lever med bløde løg, dejlig grønt, sauce og kartofler. Ønsket af Jesper S.

Lørdag

 

Tolvte

Forloren hare serveret med kartofler, skøn sauce, tyttebær og grønt. Ønsket af Ruben.

Lørdagsdessert.

SøndagTrettendeKotelet i fad serveret med ris.
MandagFjortendeFrank har fødselsdag.

Tirsdag

 

Femtende

 

Madmøde ved cafébordet kl. 13-14.

Blomkålsgratin.

Onsdag SekstendeStegt laks med lune løg, ærter og kogte kartofler.

Torsdag

 

Syttende

 

Farspinsvin serveret med kogte gulerødder, sauce, kartofler og bagte rødløg. Ønsket af Ulla.

Fredag

 

Attende

 

Stegt unghanebryst med hvidvinssauce, stuvet gulerod og kartofler. Ønsket af Ingelise

Lørdag

 

Nittende

Tarteletter med høns i asparges.

Dessert: kærnemælkskoldskål med junkere.

Søndag

 

Tyvende

Pinsedag. Pinsefrokost.

Sild: krydder og marineret. Gravad laks med rævesauce. Rejer, æg og majonæse. Flæskesteg med rødkål. Leverpostej med champignon og bacon. Kyllingelår med agurkesalat. Frikadeller.

Ost: stærk, flødeost med peber og almindelig ost.

Dessert: pinsebudding med rabarber.

MandagEnogtyvende

2. pinsedag.

Hapsdog.

Tirsdag

 

Toogtyvende

Majsuppe med dejligt brød.

Pandekager med sødt.

Onsdag

 

Treogtyvende

 

Krebinetter med nænsomt stuvet grønt og kartofler og blomkål med pesto og kapers. Ønsket af Ingelise.

Torsdag

 

Fireogtyvende Fiskefilet med hjertesalat, hjemmelavet remoulade og ovnfritter. Ønsket af Sabrina.
Fredag

Femogtyvende

 

Mormor kylling med agurkesalat, rabarberkompot, kartofler og skøn sauce.

Lørdag

 

Seksogtyvende

Stegt flæsk med persillesauce og kartofler.

Dessert: kærnemælks fromage med frugt.

SøndagSyvogtyvendeKarrykål med hakket gris serveret med ris.
MandagOtteogtyvendeGrønsagslasagne serveret med frikadeller.
Tirsdag NiogtyvendeJanssons fristelser. Ønsket af Jesper L.
OnsdagTredivteRisotto med grønt og kylling.
Torsdag EnogtredivteSkinkesteg serveret med ovnstegt maj grønt og kartofler.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor