Ugedag | Dato | Menu |
Tirsdag | Første | Dagtilbuddet er lukket. Anette har fødselsdag. Brunch kl. 09:30-11:30 Hakkebøf med bløde løg, sauce, agurkesalat og kartoffel. Lagkage til aften til hus F. |
Onsdag | Anden | Hele køkkenet er på kursus. Skinke og kartoffelsalat, pastasalat og revet gulerod. Dagtilbuddet sætter frem og vasker op. |
Torsdag | Tredje | Stegt flæsk med persillesauce og kartofler. |
Fredag | Fjerde | Forårsbal. Kold mad til alle til frokost. Culottesteg med bådkartofler, rødvinssauce og tomatsalat. Hansen is på pind og i vaffel. Småkager til kaffen. |
Lørdag | Femte | Enebærgryde serveret med kartofler. Dessert: Trifli. |
Søndag | Sjette | Frikadeller med flødekartofler og råkost. |
Mandag | Syvende | Biksemad med spejlæg. Ønsket af Jesper Skov. |
Tirsdag | Ottende | Røget makrel serveret med stuvet spidskål og kartofler. Ønsket af Jacob O. Jacob hjælper Camilla med at pille makrel. |
Onsdag | Niende | Tanja Maj har fødselsdag. Lasagne og råkost med rosiner. Chokolademousse til huset. |
Torsdag | Tiende | Kristi Himmelfarts dag. Boller i karry serveret med ris. Klatkage med syltetøj. |
Fredag | Elvte | Stegt lever med bløde løg, dejlig grønt, sauce og kartofler. Ønsket af Jesper S. |
Lørdag | Tolvte | Forloren hare serveret med kartofler, skøn sauce, tyttebær og grønt. Ønsket af Ruben. Lørdagsdessert. |
Søndag | Trettende | Kotelet i fad serveret med ris. |
Mandag | Fjortende | Frank har fødselsdag. |
Tirsdag | Femtende | Madmøde ved cafébordet kl. 13-14. Blomkålsgratin. |
Onsdag | Sekstende | Stegt laks med lune løg, ærter og kogte kartofler. |
Torsdag | Syttende | Farspinsvin serveret med kogte gulerødder, sauce, kartofler og bagte rødløg. Ønsket af Ulla. |
Fredag | Attende | Stegt unghanebryst med hvidvinssauce, stuvet gulerod og kartofler. Ønsket af Ingelise |
Lørdag | Nittende | Tarteletter med høns i asparges. Dessert: kærnemælkskoldskål med junkere. |
Søndag | Tyvende | Pinsedag. Pinsefrokost. Sild: krydder og marineret. Gravad laks med rævesauce. Rejer, æg og majonæse. Flæskesteg med rødkål. Leverpostej med champignon og bacon. Kyllingelår med agurkesalat. Frikadeller. Ost: stærk, flødeost med peber og almindelig ost. Dessert: pinsebudding med rabarber. |
Mandag | Enogtyvende | 2. pinsedag. Hapsdog. |
Tirsdag | Toogtyvende | Majsuppe med dejligt brød. Pandekager med sødt. |
Onsdag | Treogtyvende | Krebinetter med nænsomt stuvet grønt og kartofler og blomkål med pesto og kapers. Ønsket af Ingelise. |
Torsdag | Fireogtyvende | Fiskefilet med hjertesalat, hjemmelavet remoulade og ovnfritter. Ønsket af Sabrina. |
Fredag | Femogtyvende | Mormor kylling med agurkesalat, rabarberkompot, kartofler og skøn sauce. |
Lørdag | Seksogtyvende | Stegt flæsk med persillesauce og kartofler. Dessert: kærnemælks fromage med frugt. |
Søndag | Syvogtyvende | Karrykål med hakket gris serveret med ris. |
Mandag | Otteogtyvende | Grønsagslasagne serveret med frikadeller. |
Tirsdag | Niogtyvende | Janssons fristelser. Ønsket af Jesper L. |
Onsdag | Tredivte | Risotto med grønt og kylling. |
Torsdag | Enogtredivte | Skinkesteg serveret med ovnstegt maj grønt og kartofler.
|