Ugedag | Dato | Menu |
Mandag | Første | Beluga Bolognese med pasta. |
Tirsdag | Anden | Svensk pølseret - køkkenet er lukket. |
Onsdag | Tredje | Fiskefrikadeller med ovnkartofler og remoulade. |
Torsdag | Fjerde | Mulligatawny suppe med brød. |
Fredag | Femte | HØSTFEST. Kold mad til frokost. |
Lørdag | Sjette | Lasagne. Dessert: rabarber trifli. |
Søndag | Syvende | Tarteletter med kylling, svampe og asparges. |
Mandag | Ottende | Karrykål med ris. |
Tirsdag | Niende | Kartoffelkrebinetter med bulgur salat og hvidløgsdressing |
Onsdag | Tiende | MORTENS AFTEN. And, kartofler, brun sovs, rødkål og æblekage til dessert. |
Torsdag | Elvte | Hotdog med sennep, ketchup, ristede løg, rå løg og agurkesalat. |
Fredag | Tolvte | Laks med sesam, ovn kartofler og hollandaise sovs. |
Lørdag | Trettende | Kyllinge deller med pastasalat med grønt. Dessert: cheesecake ala risalamande. |
Søndag | Fjortende | Forloren hare, kartofler, brun sovs og ribsgele. |
Mandag | Femtende | Jordskokkesuppe med croutoner. |
Tirsdag | Sekstende | Risotto med rejer, svampe og edamamebønner. |
Onsdag | Syttende | Hjerter med sveskefyld og kartoffelmos. |
Torsdag | Attende | Mørbradgryde med ris. Spaghetti med kødsovs til hus D til aften. |
Fredag | Nittende | Kødboller i tomatsovs med pasta. |
Lørdag | Tyvende | Nudelsalat med kylling, gulerødder, savoykål, edamamebønner og dressing. Mettes sunde træstammer. |
Søndag | Enogtyvende | Frikadeller med kartofler og brun sovs. |
Mandag | Toogtyvende | Boller i karry med ris. |
Tirsdag | Treogtyvende | Stegte ris ala Connie med falaffel og hvidløgsdressing. |
Onsdag | Fireogtyvende | Tærte med bacon, porre og gulerod. |
Torsdag | Femogtyvende | Paprikagryde med svinekød, cocktailpølser, bacon og ris. |
Fredag | Seksogtyvende | Fiskefilet med pommes frites og remoulade. |
Lørdag | Syvogtyvende | Frederikkes frikadelle gryde med pasta. Dessert: Hansen is. |
Søndag | Otteogtyvende | Karry koteletter med ananas, svampe og ris. |
Mandag | Niogtyvende | Chili con carne. |
Tirsdag | Tredivte | Glaseret skinke med kartofler, sennep og stuvet spinat.
|