Menuen i oktober 2018

Selvom vi kan glæde os over de smukke efterårsfarver, er mørket og kulden på vej, og så er det godt, at vi har en masse dejlig mad at varme os på i oktober måned. Se menuen i oktober måned her.

Vent...

Menuplan oktober 2018.docx


Menuen i oktober på Bredegaard

Ret til ændringer i månedens menu forbeholdes

MandagFørste

Dennis' fødselsdagsmiddag.

Rundstykker til huset.

Lasagne med kød.

Lagkage uden banan til aften.

TirsdagAndenDahl med tomat og blomkål serveret med naanbrød.
OnsdagTredjeSprødstegt kyllingebryst og lår serveret med brasede kartofler, agurkesalat og brun sauce.
TorsdagFjerde

Stegt flæsk med persillesauce.

Ønsket af Jytte T.

FredagFemte

Fiskebuffet.

Røget sild. Sol over Gudhjem. Røget makrel med stuvet spidskål. Blæksprutteringe, sursød sauce og stegte ris. Fiskefilet. Sardiner. Kapers. Øl og snaps. Ønsket af Jesper og Jan Rasmussen.

LørdagSjette

Karrykål serveret med ris. Ønsket af John.

Dessert: vaniljebudding med jordbærsauce.

SøndagSyvendeMichaels fødselsdagsmiddag.
mandagOttendeHokkaidosuppe med masser af hvidløg og hjemmebagt brød. Ønsket af Tanja M.
TirsdagNiendeStegt kalvelever serveret med bløde løg, brun sauce og kartofler. Ønsket af bl.a. Karl Erik.
OnsdagTiendeTorskefrikadeller med kartofler og sennepssauce. Ønsket af Tanja M.
Torsdag

Ellevte

 

Labskovs serveret med rødbeder, smørklat, hjemmebagt rugbrød og purløg fra haven.  

 

Madudvalgsmøde kl. 13-14

FredagTolvteFarsbrød med persillerod og pastinak serveret med kartofler og sauce.
LørdagTrettende

Bankekød serveret med mos. Ønsket af Torben.

Dessert: budding med frugtsauce.

Ønsket af: Ulla, Tanja M, Ruben, Jesper L. og Søren.

søndagfjortendeFrikadeller, kartofler, sauce og grønt.
  OKTOBERFEST maduge
MandagFemtende

Kristinas fødselsdagsmiddag.

Store, tykke pølser med varm kartoffelsalat med karry hertil ketchup.

TirsdagSeksendeKartoffel gratin med confiteret and.
OnsdagSyttendeStegt sild med kapers, syltet agurk og sennep. Serveret med kogt kartoffel og mild sennepssauce
TorsdagAttendeVegetarisk schnitzel.
FredagNittendeEisbein mit sauerkraut. Ønsket af Ruben.
LørdagTyvende

Jægersteg serveret med kartofler og sauce.

Dessert: apfelstrudel med flødeskum.

SøndagEnogtyvendeKalkunbryst i flødesauce serveret med kartofler og grønt.
MandagToogtyvendeÆggekage med grønt og risengrød med kanel.
TirsdagTreogtyvendeRøget makrel serveret med stuvet spidskål og kogte kartofler.
OnsdagFireogtyvendeOksekødssuppe med kød og melboller. Ønsket af Ruben.
TorsdagFemogtyvende

Kogt oksebryst med peberrodssauce og kartofler.

Ønsket af Jesper Skov og Ruben.

FredagSeksogtyvende

EFTERÅRSBAL.

Alle spiser kold mad til frokost.

Husenes personale henter hovedret til de beboere der IKKE deltager i aftenens fest.

 

Menu: mørbradgryde med cocktailpølser og enebær serveret med kartoffelmos, tomatsalat og grøn salat med hvidløgsdressing, feta og oliven i skåle. Til dessert gammeldags æblekage med flødeskum og gele.

LørdagSyvogtyvende

Porretærte serveret med kold skinke, dressing og dejlig råkostsalat. Ønsket af Dennis og Søren.

Dessert.

SøndagOtteogtyvendeVildtret serveret med mos. Ønsket af Ruben.
MandagNiogtyvendeGrønsagslasagne. Ønsket af Tanja M.
TirsdagTredivteBuffet.
OnsdagEnogtredivteLaks i ovn serveret med oktobergrønt, kartofler og skøn sauce.

 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor