Menuen i oktober 2020

Efteråret er over os og køkkenteamet har denne måned, ligesom de plejer, sammensat en menu med årstidens grønt og dejlige retter som beboere, brugere og medarbejdere kan lune sig på.

Vent...

Menuplan oktober 2020.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
TorsdagFørsteHjerter med sveskefyld og kartoffelmos. Karins ønske.
FredagAndenSesambagt laks med hollandaisesovs og ovnkartofler.
LørdagTredjeBeluga bolognese med pasta. Dessert: jordbær trifli.
SøndagFjerdeKyllingebryst med bulgursalat og urtedressing.
MandagFemteChampignonsuppe med madbrød.
TirsdagSjette

Dennis' fødselsdagsønske.

Lasagne med hvidløgsflute.           

OnsdagSyvende

Michaels fødselsdagsønske.

Indisk dahl med naanbrød.          

TorsdagOttendeGratineret fisk med bagte kartofler og fennikel.
FredagNiendeTaco tærte med kylling, chips og majs.
LørdagTiendeSvinekød i sur/sød sauce med nudler. Dessert: vafler ed syltetøj og flødeskum.
SøndagElvteKold roastbeef med pesto pasta og gulerodsråkost.
MandagTolvteWraps med spinat, skinke og ost.
TirsdagTrettendeKoteletter i fad med ris.
OnsdagFjortendeMinestrone-suppe med bacon og suppehorn.
TorsdagFemtendeFiskeburger med groft grønt, kartoffelfritter og mayonnaise.
FredagSekstendeKrydret oksekød med tzatziki og fuldkornsscones.
LørdagSyttende

Tarteletter med høns i asparges.

Dessert: sveskegrød med flødeskum.

SøndagAttendeMakaronigratin.
MandagNittendeÆggekage med spinat, feta og tomatsalat.
TirsdagTyvendeFiskefrikadeller med karrysovs, couscous og grønne bønner.
OnsdagEnogtyvendeKødsovs med spaghetti og grøn salat.
TorsdagToogtyvendeBlomkålsgratin med bacondrys og rugbrød.
FredagTreogtyvendeRisotto med kylling, asparges og svampe.
LørdagFireogtyvende

Peking and og revet grønt i pandekage.

Dessert:  is.

SøndagFemogtyvendeFrederikkes frikadellegryde med pasta.
MandagSeksogtyvendeLammegryde med kikærter og ris.
TirsdagSyvogtyvendeKyllingesalat med bruschetta.
OnsdagOtteogtyvendeKartoffel krebinetter, bulgur og hvidløgsdressing.
TorsdagNiogtyvendeBurger roulade med oksekød, salat og dressing.
FredagTredivteSeafood pasta med fløde og tomat.
LørdagEnogtredivte

Halloween græskar suppe med grønt brød.

Dessert: gammeldags æblekage.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor